Szal...
  • Gábor
    Magadra veszed ezt, amikor nem támadó stílusban írtam.
    1. lehet nem szereted néhány site tesztjeit, DE a GSon írták azt amit neked is írtam, hogy milyen a játék, tehát mikor azt állítod, hogy csak dícséri és nem ír játékról magában, ez így nem igaz.
    2. ha a konzolosok fórumán szétnézel inkább találsz olyan topicot,ahol tetszésnyilvánítás van, nem pedig fika. Ne értsd félre, nem védem a játékot, képeken túl mást nem láttam belőle. Vissza az eredeti gondolathoz: fatal frame2 mindkettőnknek tetszett, ugye? Van topicja,ami ajánlja a játékot. Van GT4 topic, sokan várják. MGS2 topicot ha olvasod, ott a hozzászólások ajánlják a játékot. Stb. Persze van szar játéknak is topicja, de azok elhalnak. Ami a lényeg sztem, az az hogy nyissunk topicot olyan játéknak ami megéri. Ami nagyon szar annak nem kell topic, elég, ha beírod a pcs játékoknak című topicba, hogy kerüljük. Nem vunk sokan ezen a fórumon, és valszeg mind olvassuk a pcs játékoknak topicot.
    3. lehet (habár nem érzem így) támadó hozzáállással indítottam, ezért bocsánatot kérek. De fenntartom azt,hogy aki témát nyit az legalább 2 helyen olvasson hozzá, esetleg linkeljen képet,hogy mindenkinek, aki olvassa legyen minimális elképzelés,hogy mi ez. Kedvcsináló. Vagy, ha nagy név, és nagyon gáz,akkor tényleg érdemes egy csalódott hangú topicot nyitni.