Crimson Sea
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azert ne keverjuk a DMC-al mert meroen mas kategoria baszus 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
a 30 támadásos kombó más. akkor automatikusan aktiválja a Time Shift képességet (amolyan mátrikszos-mekszpéjnes idõbelassító képesség (amúgy R2)).
1. lehet nem szereted néhány site tesztjeit, DE a GSon írták azt amit neked is írtam, hogy milyen a játék, tehát mikor azt állítod, hogy csak dícséri és nem ír játékról magában, ez így nem igaz.
2. ha a konzolosok fórumán szétnézel inkább találsz olyan topicot,ahol tetszésnyilvánítás van, nem pedig fika. Ne értsd félre, nem védem a játékot, képeken túl mást nem láttam belõle. Vissza az eredeti gondolathoz: fatal frame2 mindkettõnknek tetszett, ugye? Van topicja,ami ajánlja a játékot. Van GT4 topic, sokan várják. MGS2 topicot ha olvasod, ott a hozzászólások ajánlják a játékot. Stb. Persze van szar játéknak is topicja, de azok elhalnak. Ami a lényeg sztem, az az hogy nyissunk topicot olyan játéknak ami megéri. Ami nagyon szar annak nem kell topic, elég, ha beírod a pcs játékoknak címû topicba, hogy kerüljük. Nem vunk sokan ezen a fórumon, és valszeg mind olvassuk a pcs játékoknak topicot.
3. lehet (habár nem érzem így) támadó hozzáállással indítottam, ezért bocsánatot kérek. De fenntartom azt,hogy aki témát nyit az legalább 2 helyen olvasson hozzá, esetleg linkeljen képet,hogy mindenkinek, aki olvassa legyen minimális elképzelés,hogy mi ez. Kedvcsináló. Vagy, ha nagy név, és nagyon gáz,akkor tényleg érdemes egy csalódott hangú topicot nyitni.
De aruld el enekm hogyan lehet azt az Aurat hasznalni. Ugyertem 30 combo utan lattam hogy atvalt valami transba es akkor az X -el tudok teleportalodni de van valami tamad is a kockaval ugye?
Mast lehet azzal csinalni?
valóban megahent az alap. de: 2 puska és egy kard a kézben az alap szett, ezek mind tápolhatók. igény szerint egyre erõsebb támadásokat nyomhatunk, egyre szebb kombókat csinálhatunk. késõbb új karakter is választhatóvá válik (egy leányzó 2 db kéken izzó karddal). a sztori erõsen jól ki van találva, az viszont biztos, hogy rohadtul nem könnyû a játék. de ez persze egyáltalán nem baj.
szóval aki szereti a mészáros játékokat annak merem ajánlani!
Es akkor en megveszem majd berakom a gepbe es mit kapok? Egy oras viszaemelkezes utan megyek es kivalasztok egy kuldetestn majd az a lenyege hogy megyek elore a palyan es hirelen annyi szorny tamad ram hogy mer nem is latom magamat. Es ezt harom ora jatek utan mondom hogy a jatek mitsem valtozik , pontosan olyan mint az elejen.
Igen lehet valakinek teccik.
Egyebkent en nem tudom hogyan sikerult ilyen beszelgetesbe kezdeni. Eloszor is nem tudom honnan veszed hogy teszek mindeki velemenyere mivel en azt mondtam hogy a gamespotra teszek csak. (na meg egy ket ilyen jellegu sitera ahol agyon dicsernik a szart is ha jol megfizetik).
Elovastam tobb cikket de egyikben sem volt konkret leiras a jatekmenetrol csak dicseretek.
A Jatekosok forumaba minden egyes szarol uj topik nyilik mostanaba es nem ertem hogy en pl miert nem nyithatom. Tilos?
Nem ertem az alap gondolkodast ebben az ugyben. Csak olyan jateknak kene nyitni topikot ami teccik?
Akkor nekem nem teccenek az autos topikok mivel ruhelem az autos jatekokat es megsem lepek be anyazni.
Gondolkodj mar el amielott ramtamadsz a baromsagaidal.
Mond azt hogy nincs igazam amikor azt alitom hogy a mostanaban megjelent jatekoknak a 90% az elejen jo es iger valami ujjat de aztan kiderul hogy egy nagy baromsag.
Kerlek teged es a masik kettot hogy ahelyet hogy letamadnatok ilyen undok beszolasokal probajatok a temanal maradni.
En nem ugy emelkszem hogy bele koteottem volna akarkibe innen es nem is fogok. Szal kicsit azert figyejunk oda es ne legyunk barmok.
Peidg ugy latom hogy erosen kapcsolodik a maspdik resz az elsohoz. Meg jo hogy van benne ez az emlekezteto ora mert kulonben sokat nem ertenek belole nemde?
Nezd meg ezt is. Ez sem rosz jatek de mero tulzasnak velem azta 1000 szornyet ami egyszerre tamad rad.
A csalodas megvan... sajnos. Nezd pl az uj James Bond jatek igenis lekot. Nem tudom miert de ez van....
Miert baj az ha nyitok topikot es lebaszom a jatekot? Nem velemenyt kene irjak? Most mi irjak jot egy olyanrol ami nem teccik?
2. LÁTSZÓLAG sok olyan játékba belevágsz, amirõl egy órával azelött azt sem tudtad, hogy létezik, utána meg a csalódottságodnak adsz hangot.
Ne értsd félre, nem kötözködni akarok, csak így látom.
En nem ertem baszus miert kell anyazni komolyan. Mintha direkt szivetni akarnam a nepet ugy alitjatok elo. Eleg szomoru 😞
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Birom a hozaalasod haver. Nem gondolod hogy picit undok vagy?
Egyébként a játék lényege pontosan a dmc-féle hent x 1000, és igen, az ellen nagy hordákban mászik az arcodra.