Szal...
-
Ja de pl a gamespoton azt irjak a jatekrol hogy hihetetlen uj jatek elmenyt bisztosit es tele van meglepetesekkel. Kb ennyit ir a jatekmeneterol.
Es akkor en megveszem majd berakom a gepbe es mit kapok? Egy oras viszaemelkezes utan megyek es kivalasztok egy kuldetestn majd az a lenyege hogy megyek elore a palyan es hirelen annyi szorny tamad ram hogy mer nem is latom magamat. Es ezt harom ora jatek utan mondom hogy a jatek mitsem valtozik , pontosan olyan mint az elejen.
Igen lehet valakinek teccik.
Egyebkent en nem tudom hogyan sikerult ilyen beszelgetesbe kezdeni. Eloszor is nem tudom honnan veszed hogy teszek mindeki velemenyere mivel en azt mondtam hogy a gamespotra teszek csak. (na meg egy ket ilyen jellegu sitera ahol agyon dicsernik a szart is ha jol megfizetik).
Elovastam tobb cikket de egyikben sem volt konkret leiras a jatekmenetrol csak dicseretek.
A Jatekosok forumaba minden egyes szarol uj topik nyilik mostanaba es nem ertem hogy en pl miert nem nyithatom. Tilos?
Nem ertem az alap gondolkodast ebben az ugyben. Csak olyan jateknak kene nyitni topikot ami teccik?
Akkor nekem nem teccenek az autos topikok mivel ruhelem az autos jatekokat es megsem lepek be anyazni.
Gondolkodj mar el amielott ramtamadsz a baromsagaidal.
Mond azt hogy nincs igazam amikor azt alitom hogy a mostanaban megjelent jatekoknak a 90% az elejen jo es iger valami ujjat de aztan kiderul hogy egy nagy baromsag.
Kerlek teged es a masik kettot hogy ahelyet hogy letamadnatok ilyen undok beszolasokal probajatok a temanal maradni.
En nem ugy emelkszem hogy bele koteottem volna akarkibe innen es nem is fogok. Szal kicsit azert figyejunk oda es ne legyunk barmok.