• Adam II
    Hmmm nem is tudom... a képeken valóban olyan Army Man szerűek a katonák viszont az E3 Demo nekem nagyon tetszett.
    Az elszomorít ,hogy eddig csak a manapság még csak X jelzéssel ellátott (az idétlen star trekkes xm-8 még csak tervezőasztalon született meg és nem is haladt tovább) fegyvereket láttam a legtöbb katona kezében. Én bőgni kezdek ha nem lesz a játékban M16-os M4-es M249-es stb..
    A demo videójából azt le lehet szűrni ,hogy az animációkkal legtöbb esetben nem lesz gond és a grafika is türhetőbben (kevésbé Army Manes) néz ki mint a képeken. A kézjeleket eddig nem nagyon vették figyelembe a Ghost Recon előző részeiben de ebben már jobban meg lesznek csinálva. Amit nem értek az az ,hogy a tervezők miért nem tudnak egy normális FPS nézetet csinálni? A Ghost Recon eddigi részeiben volt de nem látszódott a fegyver ami igen idegesítő volt számomra ,erre a második részből ezt egy az egyben kiszedték (ahelyett ,hogy valami RainbowSix szerűt csináltak volna) és TPS lett.
    Összefoglalva: + A játék grafikailag még sokat fog fejlődni (gondolom) az animációk jók, a kézjelek jól kidolgozottak.
    - Idióta fjúcsör fegyverek, a légitámogatás látványos de felesleges (akkor már minek katonát kiküldeni ha szét is bombázhatjuk?) ,Army Man szerű grafika (egyenlőre)

Jó jó lesz ez a játék kár ,hogy van sok negatívuma de reménykedjünk ,hogy kijavítják őket.
    Én a Full Spectrum Warrior PC-n való megjelenését jobban várom de azért majd a Ghost Recon 2-őt is ki fogom próbálni.