243
  • traXion
    Legalább nem lesz olyan szar, mint a platformosok. Most ennyit megér nem?
  • traXion
    Sok.
  • grebber
    Őszintén bevallva még az 1-el sem toltam irdatlan sokat.
    Tényleg az 1 egyébként hány pályás???
  • Glpetyus
    A picsába
  • grebber
    Késik a Ghost Recon 2

[2004-09-01 @ 10:32 - ZeroCool] (kommentek: 0)

A Ubisoft a következő a sorban, aki egy kellemetlen megjelenés csúsztatásról számolt be. A jelek szerint a három platform verzió (PC, Xbox, PS2) külön szálon fejlődik, és, mint kiderült, nem is egyszerre jelennek meg. Sajnos pont a PC-s verzió került későbbi időpontra. Csak annyit lehet tudni, hogy valamikor 2005 elején érkezik. Remélhetőleg azért a Prince of Persia 2 nem késik...

info:Gamestar
  • Kaplan
    Ghost Recon 2: két külön játék?
    PC - 2004-08-25 15:19:00

Az Ubisoft alaposan felkavarta a Ghost Recon 2 körül kialakult állóvizet egy olyan bejelentéssel, amely bizonyára még a játék iránt élénken érdeklődőket is váratlanul ért. Nem elég ugyanis, hogy a GR2 PC-s és Xbox-os verziójával (ezeket a Red Storm hozza tető alá) ellentétben a PS2-es és GameCube-os átiratot a kiadó belsős stúdiója készíti, a hírek szerint komoly differenciák várhatóak a két csapat által leadott produktum tartalmában is. A novemberben megjelenő PS2/GC Ghost Recon 2 ugyanis 5 évvel a Red Storm alkotása előtt játszódik, azaz a két alkotás más-más történeti szállal bír majd, ugyanakkor a körítés és a karakterek ugyazanok maradnak. A kép tehát lassan kezd összeállni, s egyben magyarázattal is szolgálni arra, hogy miért nincs jelenleg konkrét érkezési dátuma a PC-s és GC-s változatnak. Legalábbis ez lenne a logikus magyarázat.
    By: 576Online
    N végre vmi ,érdekes , kiváncsi leszek a differenciára.
  • Glpetyus
    :(
  • Adam II
    Semmi
  • Glpetyus
    UP :)
    vmi újság? :)
  • Adam II
  • traXion
    ha csak az forrt volna fel... :)
  • Adam II
    ja meleg van és felforrt az agyam
  • traXion
    koreaiak... nem kóreaiak, valami kórban szenvednek vagy mi? ....
  • Adam II
    kóreiak=kóreaiak
    ez egy nehéz szó:))))
  • Adam II
    Akkor hisztizhetnek az oroszok ,az indonézek ,az irakiak stb stb...is.
    Az amerikaiak hisztizhetnek ,hogy a Lock Onban lelövik a gépeiket.
    Vagy mit akarnak a kóreiak ,hogy a játék játszódjon Sohaországban a Kikirics nép ellen? Ez Ghost Recon nem Harry Potter.
  • grebber
    Ghost Recon 2 - problémázik Észak-Korea

[2004-06-27 @ 09:15 - Mantis]

Az előző rész és a stílus kedvelőinek bizonyára nem kell beszámolnunk a Ghost Recon 2 lényegéről, sztorivonaláról, történetéről. A Red Storm Etnertainment játékának idei E3-as videói felkeltették Észak-Korea nem éppen csodálat céljából való érdeklődését. Az észak-koreai kormány civakodik a dologgal kapcsolatban: "Direkt propaganda, szórakozás és filmek. Az amerikaiak megmutatták mindenki számára, hogy utálnak minket. Ez lehet, hogy most csak egy játékot jelent számukra, de később egy háború már nem lesz játék nekik. Háborúban szembenéznek a nyomorult vereségekkel és borzalmas halálokkal." - olvasható a Tongil című újságban. A játék designere, Chritopher Allen nem rettent el a fenti szavaktól: "Amikor mi a sztori hátterét megírtuk, arra törekedtünk, hogy lehetőleg semmi köze ne legyen a mai ellenszenvekhez, konfliktusokhoz, de a játékban mégis egy elfogadható konfliktus alakuljon ki. A sztorit mi egy kisebb észak-koreai katonai alakulatra fókuszáljuk, nem pedig az egész országra." A Ghost Recon 2 mellesleg idén novemberben jön majd ki PC-re.

info: Gamestar
  • Kaplan
    Gamestar legújabb számában van egy E3 melléklet abban benne van minden.
    + a konzol576 juniusi számában is asszem.
  • Glpetyus
    Ha igaz lesz amit írsz,akkor ezt nem lehet GHOST RECON 2-nek hívni...:(((
  • Kaplan
    Hi!
    Én már nagyon várom a Ghost Recon 2-t. Az első részt már végigtoltam de sajnos egy-két nagy hiba volt benne.
    1. FPS volt de a fegyvert nem láttam , nekem ez nagyon zavaró. Nem' tom ki, hogy van vele?
    2. Az első pályát min. 10-szer kezdtem újra , mert mint derült égből villámcsapás úgy löttek fejbe. Egy idő után mondjuk megszoktam
    Szerintem jó ötlet a ez a OTS (over the shoulder) félig FPS
    félig TPS. Az elsősegély csomagot tartom a legnagyobb ötletnek. Végre nem murdelnek meg a társaim 2 perc alatt.
    A kézmozgásokkal nagyon megvagyok elégedve.
    Köszönöm a figyelmet , remélem nem voltam túl hosszú
  • traXion
    Az XM8 pedig nagyon fasza fegyver lesz. Lehet, hogy kicsit "future" fegyvernek tűnik, de én bízok a sikerében.
  • Glpetyus
    Ha fegyvert akarsz látni nyomd a painkillert :)))

Ez nem az a játék:itt fontos hogy mindent láss(a RS-ben soxor amitt patkoltam el,hogy a fél képet eltakarta a fegyver:P)
  • Adam II
    Hé hé!!! Valóban van M249 csak később jutott eszembe!!
    Nekem is tetszett a GR előző részei és nem RS hudot szeretnék csak azt ,hogy FPS módban látszódjon a fegyver!!!
  • traXion
    Erre tudod mit tudok mondani?

- Azt hogy figyelmetlen vagy (M249 látható volt az E3 demoban)
    - És azt, hogy hülye is vagy, bocs, de ez az igazság. Akinek az előző GR is tetszett, annak nem kell az RS hud, érted? Menj RSezni...
  • Adam II
    Hmmm nem is tudom... a képeken valóban olyan Army Man szerűek a katonák viszont az E3 Demo nekem nagyon tetszett.
    Az elszomorít ,hogy eddig csak a manapság még csak X jelzéssel ellátott (az idétlen star trekkes xm-8 még csak tervezőasztalon született meg és nem is haladt tovább) fegyvereket láttam a legtöbb katona kezében. Én bőgni kezdek ha nem lesz a játékban M16-os M4-es M249-es stb..
    A demo videójából azt le lehet szűrni ,hogy az animációkkal legtöbb esetben nem lesz gond és a grafika is türhetőbben (kevésbé Army Manes) néz ki mint a képeken. A kézjeleket eddig nem nagyon vették figyelembe a Ghost Recon előző részeiben de ebben már jobban meg lesznek csinálva. Amit nem értek az az ,hogy a tervezők miért nem tudnak egy normális FPS nézetet csinálni? A Ghost Recon eddigi részeiben volt de nem látszódott a fegyver ami igen idegesítő volt számomra ,erre a második részből ezt egy az egyben kiszedték (ahelyett ,hogy valami RainbowSix szerűt csináltak volna) és TPS lett.
    Összefoglalva: + A játék grafikailag még sokat fog fejlődni (gondolom) az animációk jók, a kézjelek jól kidolgozottak.
    - Idióta fjúcsör fegyverek, a légitámogatás látványos de felesleges (akkor már minek katonát kiküldeni ha szét is bombázhatjuk?) ,Army Man szerű grafika (egyenlőre)

Jó jó lesz ez a játék kár ,hogy van sok negatívuma de reménykedjünk ,hogy kijavítják őket.
    Én a Full Spectrum Warrior PC-n való megjelenését jobban várom de azért majd a Ghost Recon 2-őt is ki fogom próbálni.
  • Glpetyus
    egyetértek...:(((
  • Bucser
    NEkem nem tetszik... Olyan játékkatona effect..... ÉS nem nagyon láttam real fegyvert sem:( Mindenhol sok füst meg bumm meg lövés a képen... Számomra a Ghost Recon soha nem az a quake szerű nyomulunk előre játék volt....
  • Glpetyus
    Igen elég fura:((
    Olyan Desert Storm jellegü....

Az elsőben pont a "szintelensége" tetszett nagyon...annak nagyon jó háborús hangulata volt...:(
  • traXion
    HTX!

kicsit lol a grafika... túl játékos... remélem a PC version jobb lesz.
  • grebber
    Új képek.
  • [NST]Cifu
    Úgy két-két és fél éve volt a GR emlékeim szerint. Még ISDN-el nyomtam amerikai 32 fős szervereken :)))
  • Hmuda
    Passz. Én Tom Clancy gamékat kb két éve kezdtem el játszani (Splinter Cell, Rainbow Six) csak msot próbáltam ki a GR-t PS2-n.
  • traXion
    Nem emlékszem egyébként... 3-4 éve volt ez a játék nem? :D
  • Hmuda
    Hm. Pedig hatalmas királyság. Ha több feladat van a pályán akkor először az egyikkel megcsinálom az egyiket, a másikat elküldöm a másikhoz biztosítani a terepet aztán az elsővel megcsinálom a másodlagos feladatot, majd átváltok a másodikra és befejezem a maradék cuccokat és aztán evakuálás. :-)
  • traXion
    fasza. :D
  • szucsati
    A világért sem szeretném rontani az sg bizniszét, de nem akartok egy kis életet lehelni a fórumunkba?...
  • traXion
    Én nem emléxem pontosan, hogy lett-e volna ilyen PCn.
  • Hmuda
    Hm. Először Ghost Reconnal PS2-őn találkoztam és ott eszméletlenül megtetszett. Jó volt a két csapatot mozgatni és velük bekeríteni az ellent és király módon megcsinálni a küldiket, de az E3 videókban a GR2-ben csak egyetlen csapatot láttam és semmi csapat-menedzsmentet vagy a taktikai térképnek a legkisebb jelét sem. Azért ez gáz. Vagy csak a PS2-ős változatban volt ilyesmi és a PC-n nem?
  • [NST]Cifu
    Szép munka, grats!

• szucsati
    Nem hittem, hogy megleszek vele, de kész a folytatás:
    http://hunters.hu/index.php?itemid=336
  • Glpetyus