D-Day Digital Reality modra
-
Rusy #204 végülis egyetértek, de ott van pl a codename panzers, ha már aracade játékokról beszélünk, az is sokkal jobb, tényleg a soldiers-t egy kicsit nehéz irányítani, de meg lehet szokni, és nem magát a játékot hasonlítom össze hanem a hangulatot, abban szerintem verhetetlen, nem véletlenül csücsül a polcon eredetibe, ami pl a panzers meg a d-day esetében nem váltot ki olyan érzést hogy erre sarkaljon, nem beszélve a soldiers rengeteg letölthető modjárol stb, antijedivel értek egyet "ettől még a soldiers jobb nem is kicsit (vittek bele új ötletet is pl és nem csak az ezredik rókabőrt huzzák le az rts-ekről...)"
hozzáteszem én szeretem a rókabőrt ha az minőségi, mert tuti hogy fogok játszani az age of empire 3-mmal pedig az se fog szerintem nagyon újat mutatni, de ami jó az jó, mindenesetre pár minőségi soldiers rókabőr jöhetne, de szerintem már az afrika korps is unalmas rókabőr volt, nemtom mér kellett ez a d-day, miben különböznek, bocs de nem tudok érdemben hozzászólni, mert mind a kettővel 1-2 pályát nyomtam aztán kész...
még annyit szeretnék mondani hogy ez egyéni vélemény, nem akarlak megsérteni, de azért nem veszem meg hogy támogassam a magyarokat ahhoz mutatni is kell valamit, a s.w.i.n.e.-t megvettem annak idején az hatalmas játék volt, de manapság a ww2 játékok agyon túltelített piacán azért mutatni kell valamit, az arcade fosokból elegünk van, tessék követni és fejleszteni a soldiers vonalat és tanulni tőle...