307
D-Day Digital Reality modra
-
zizzenet #227 Timber: A másolásvédelmet elnézem :) De hadd ragadjam meg az alkalmat egy kis offolásra, mert végre életjelet látok a DR-től. Lassan egy hónapja hiába jelzem problémám a Haegemonia Solon hagyatékkal kapcsolatban. (Problémámmal mindazonáltal nem vagyok egyedül.) Írtam az itteni fórumba, a PC Dome-ra a "Hozzánk intézett kérdések" szekcióba, a hivatalos fórumba (az egy részetekről már erősen mellőzött területnek tűnik), hogy a válasz nélkül maradt e-mailjeimről ne is beszéljek. Szóval a gáz elég gázos, és nem tetszik, hogy nem reagáltok; kellene valami visszajelzés. Kérlek, nézzetek utána. Előre is köszönöm. -
En kerek elnezest, hogy eme termekunkre ilyen eros masolasvedelmet raktunk. Szegyelljuk is magunkat emiatt.
Timber,
Digital Reality. -
ok kösz! nem rossz az afrika korps! de nemtom mért nem tudtak vmi gyorsabb megoldást kitalálni a crackerek, minthogy itt kell vele szarakodni! Boldog új évet mindenkinek!!!!!!!!! -
Figyelj megfogod feltelepíted, a CD meghajtót letiltod a Biosban, bemountolod a mini imaget és futtatod a gamet.
Ha tetszett az Afrika Korps ez is fog, ha azt nem ismered akkor meg próbáldd ki mert elég jó. -
az roszz! szerintetek megéri szarakodni vele? -
Rusy #222 nincs crack... -
oké nem fogok sztem annyit szarakodni vele! nem éri meg majd keresek cracket -
Rusy #220 Hát talán húzd le a fizikai meghajtókat, és akkor jó lesz, de nem tdom megéri e a fáradozást, nekem is sokáig itt volt agépemen a magyar verzió, aztán végülis nem próbáltam ki, sose volt kedvem, annyira nem jó, talán krekkel egyszerűbb lett volna, de az angolllal játszottam nem fogott meg... -
Sziasztok!! BlackHawks nekem is isoban van meg és ha hozzáadom a mini isot akkor sem indul el mert kiírja hogy tegyem be a cdt és nyomjak utána retryt!pls segíts!! -
Szerintetek jó játék? D-Day.Hungarian.MI.Alcohol.Clone -
BlackHawks #217 Nekem iso-ban vannak meg, daemon-tools-al be kell mountolni, úgy installálni, majd a gépet szédszedni, kábeleket lehúzni, a hozzá adott mini iso-t mountolni, és már játszhatsz is. Haveromnál megy, de nekem nehezen lehet csak szédszedi a gépet, meg lusta is vagyok
Amúgy + mire rászántam volna magam, jött az FM2005 és a Pirates! -
ez most hogy is van??
lekell menteni képfájlba a lemezeket vagy lehet lemezröl is, utána lehuz meghajtó és utána mount
de ugyebár akkor másik meghajtóbetüjelbe kerül
azt play??
mert nekem nemjönössze
elöre is thnx for help -
BlackHawks #215 Igen, Dragonheart-os verzió, próbáltam már a BIOS-ban is letiltani (Asus P4C800), sajna így sem megy. Akkor mi ott az a rohadt disable szöveg :((
INSTALLATION NOTES:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Unpack
Mount in virtual drive
Install
Disconnect or disable cd/dvd reader/writer
Mount Mini Image
Play -
Ez is mini images verzió?
Mert ha jól tudom az előző is az volt.
Egyébként a legtöbb esetben csak akkor működik a mini image-s verzió ha lehúzod a kábelt az optikai meghajtó(k)ról. Persze van olyan alaplap, ahol elég csak a BIOS-ban letíltani azt a meghajtót amire az optikai meghajtó(k) vannak kötve. A windózban hiába tíltod le nem fog működni. -
BlackHawks #213 Leszedtem a warez verziót, működik valakinek a mini image-s verzió? A kábelt nem húztam le (nem szedem szét a gépet), csak letiltottam a dvd-rw-t. Eredetiben nincs kedvem és pénzem megvenni, a spórolt zsé elment a AK vs DR eredetire. Ja mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. -
Christian #212 hé, nincskedve vkinek velem csinálni egy honlapot? Játékok lennének rajta, köztük: D-day, Axis and allies, soldiers, panzers, és az ak vs dr. De még ráraknánk újabb megjelenő 2. vh-s rts-eket is. hírek, infók, leírások, letöltések stb. Na? -
Christian #211 Meg talán kicsit felfrissíteni a honlapotokat, mert az hogy "AK vs Dr: készül!" kicsit elég régi. nem? -
az IG sorozathoz nem, de az AKhoz es a D-Dayhez igen.
Imperium Galactica kerdes: Az igazat megvallva nem tudom ^.^ Gondolom felsobb dontes volt, meg az is lehet, hogy nem a mienk hanem a kiadoe.
Masreszt a DR nem csak az IG-Space RTS vonalban akart resztvenni, hanem egy szamunkra teljesen mas mufajban -a foldi RTS- is szeretnenk megmutatni mit is tud a DR! A Platoon volt a gyerekcipo, amit meg az AK is hordott, de a D-Day mar messze jobbra sikeredett, igaz a keves ido ami a fejlesztesre volt igencsak meglatszik a jatekon. Na de ami most jon ... ^.^
Ui.: Kellene csinalni egy Digital Reality talk forumot ^.^ -
Dankó #209 Ha jól veszem ki a szavaidból illetve a szövegkötnyezetból akkor neked erősen közöd volt annó az Imperium galactica sorozathoz.
Ha igen akkor megkérdezném hogy miért nincs illetve(ez a Nexus ami közel nem fog a nyomdokaiba lépni az ig2-nek, hanem inkább ilyen homeworld jellegű stratégia lesz amint néztem a demót),miért nem akartok egy Ig3-at összehozni ami követi azt a fajta vonalat.
Szerintem kereslet az lenne rá ugyanis még most is az Ig2-vel játszunk és toborozzuk folyamatosan az embereket az online játék öröméért,ahol vagyunk is rendesen szerencsére.
Ha ennyi idő után is még mindíg veszik eredetiben a játékot(jó nem kerül sokba),akkor nem kellene elgondolkozni hogy hátha megérné azt a fajta játékmenetet amit megszoktunk az IG-től átülteni egy mai fejlesztésű programba?
A mai napig nem találkoztam olyan hangulatos, kellemes, jól játszható de ugyanakkor összetett programmal ami ennyi időt elvett volna tőlem.
Szerintem más is van ezzel így!! -
Christian #208 ja és téleg, mi a l*f*sz*rt adtátok el azta k*rv* jó és sikeres játékotoknak a licencét, mi?!?!
(Bocs, de hozzá kellett vágnom valakihez)
-
Rusy #207 persze persze, én gondolom hogy ez nem ilyen egyszerű, ahogy azt én elképzelem, na most akkor mégegyszer letöltöm a játékot, a magyar verziót, és kivesézem hogy ne csak látatlanba fikázzam, de nem is igazán jó szó ez, nem szoktam én ilyet csinálni, megértem azt hogy rengeteg olyan ember van akinek az arcade-osabb stílus jön be, és kielégíti őket, na majd még írok a tapasztalatokról... -
A Mithis fejleszteseben lat nap vilagot ha jol tudom hamarosan.
Bovebben itt ... -
vegulis egyetertek veled, hiszen mi is szerettunk volna tobbet kihozni a D-Daybol. De gondolom ez egyertelmu szamodra is, hogy nem csak rajtunk mulik. De en tovabbra is ugy erzem, hogy a D-Day a lehetosegekhez kepest a maximumot adja. Meg ha ez kevesebb is mint mondjuk a Panzers, vagy a Soldiers.
Na de majd a kovetkezo ...... ^.^ -
Rusy #204 végülis egyetértek, de ott van pl a codename panzers, ha már aracade játékokról beszélünk, az is sokkal jobb, tényleg a soldiers-t egy kicsit nehéz irányítani, de meg lehet szokni, és nem magát a játékot hasonlítom össze hanem a hangulatot, abban szerintem verhetetlen, nem véletlenül csücsül a polcon eredetibe, ami pl a panzers meg a d-day esetében nem váltot ki olyan érzést hogy erre sarkaljon, nem beszélve a soldiers rengeteg letölthető modjárol stb, antijedivel értek egyet "ettől még a soldiers jobb nem is kicsit (vittek bele új ötletet is pl és nem csak az ezredik rókabőrt huzzák le az rts-ekről...)"
hozzáteszem én szeretem a rókabőrt ha az minőségi, mert tuti hogy fogok játszani az age of empire 3-mmal pedig az se fog szerintem nagyon újat mutatni, de ami jó az jó, mindenesetre pár minőségi soldiers rókabőr jöhetne, de szerintem már az afrika korps is unalmas rókabőr volt, nemtom mér kellett ez a d-day, miben különböznek, bocs de nem tudok érdemben hozzászólni, mert mind a kettővel 1-2 pályát nyomtam aztán kész...
még annyit szeretnék mondani hogy ez egyéni vélemény, nem akarlak megsérteni, de azért nem veszem meg hogy támogassam a magyarokat ahhoz mutatni is kell valamit, a s.w.i.n.e.-t megvettem annak idején az hatalmas játék volt, de manapság a ww2 játékok agyon túltelített piacán azért mutatni kell valamit, az arcade fosokból elegünk van, tessék követni és fejleszteni a soldiers vonalat és tanulni tőle... -
le vagyok maradva?
és ilyen van már, vagy csak készül? -
Sztalin #202 Imperium Galactica 3= Nexus The Jupiter Incident -
Imperium Galacticából nem terveztek 3-at? Sztem az volt a legeslegjobb amit eddíg csináltatok. Mondjuk a Haegemonia-val nem játszottam. -
Sztalin #200 bocs...telejs=teljes...jah és én tutira megveszem,mert szeritnem jó game:) -
Sztalin #199 Én hallottam róla...a telejs neve: D-Day.Hungarian.MI.Alcohol.Clone-DRAGONHEART
És működikDe persze miután mindenki kipróbálta megveszi az eredetit,vagy letörli a letöltöttet,hisz a Digital Reality megédemli a támogatást
-
de teny, hogy a Soldiers sokkal jobban a micromanagementre fektette a hangsulyt. Nem annyira mint a Combat Mission, de akkor is ket kulon mufaj a D-Day meg a Soldiers. Meg hat lehetne sorolni azokat a szempontokat ami miatt felesleges osszehasonlitani a ket jatekot, de ugy erzem folosleges. Senki nem allitja, hogy a D-Day a legjobb game a piacon, de ugy erzem a lehetosegekhez kepest eleg sokat nyujt a D-Day is, es meg az ara sem vagja foldhoz az embert. Ami nem egy utolso szempont. -
antijedi #197 a soldiers egyátalán nem olyan hardcore müfaj mint a combat mission...
van oylan egyszerű kezelni mint bármi mást egyszerüen jobb lett mint a dday és kész, nem is kicsit...
max anyi a kettő között az giazi külömbség hogy dday talán nagyobb számú egységekel probál operálni mint a soldiers..., de ettől még a soldiers jobb nem is kicsit (vittek bele új ötletet is pl és nem csak az ezredik rókabőrt huzzák le az rts-ekről...)
és nemtom feltünt e de a soldiersben is a csatákon van a hangsuly ...
attól még hogy nincs elarcadeositva nem lessz kevesebb hangsuly a harcon... -
a soldiers az egy HC mikromanagementes jatek, igy ha az tetszik megertem miert nem tetszik neked egy kicsit arcade-osabb hangvetelu jatek. Mind a kettonek megvan a maga rajongotabora, mi nem azt tartottuk szem elott mint pl. a Combat Mission vagy a Soldiers, hogy meg a legutolso csavart is be lehessen allitani. Inkabb a csatakra es a egyszerubb jatekra kerult a hangsuly a D-Day eseteben. -
Rusy #195 jó azért annyira nem gyenge, de egy soldiers heroes of world war-hoz képest azért nagyon gyenge, engem egyáltalán nem kötött le...
A magyar verziónak azért adnék esélyt, mert azért néha adja a hangulatot, most nem a szinkronra gondolok, legjobb lenne a magyar felirat -
sorted #194 hmm..megy fel vmi magyar verzió -ra wandoo-ra D-Day.Hungarian.MI.Alcohol.Clone halott erről már valaki? -
hát ezzel a kijelentéssel, hogy "annyira gyenge a játék" én vitatkoznék, szerintem egyáltalán nem gyenge, sőt szerintem van ahol jobb mint a panzers, igaz ugyan az is, hogy a panzesban is vannak dolgok amik jobbak mint ebben, de hogy gynge lenne a játék azt azért nem mondanám. Nekem egyébként a magyar szinkronos játékok nem tetszettek /amikkel játszottam/ egyáltalán nem adták vissza azt a hangulatot mint az angol verziók, ezért is bántam, hogy a panzersből csak a magyar verziót tudtam kipróbálni. -
Christian #192 sz*metek
-
Rusy #191 az a baj hogy olyan gyenge a játék hogy nem csinál a magyarból senki alcohol clone-t, a panzersből egyből volt, én is a mgyar verziónak adnék egy második esélyt... -
Rusy #190 warezba igen... -
Christian #189 akarom mondani, csak az angol verzió van? -
Christian #188 nincs még normális crack?