Digital Reality: D-Day
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Na de majd a kovetkezo ...... ^.^
hozzáteszem én szeretem a rókabõrt ha az minõségi, mert tuti hogy fogok játszani az age of empire 3-mmal pedig az se fog szerintem nagyon újat mutatni, de ami jó az jó, mindenesetre pár minõségi soldiers rókabõr jöhetne, de szerintem már az afrika korps is unalmas rókabõr volt, nemtom mér kellett ez a d-day, miben különböznek, bocs de nem tudok érdemben hozzászólni, mert mind a kettõvel 1-2 pályát nyomtam aztán kész...
még annyit szeretnék mondani hogy ez egyéni vélemény, nem akarlak megsérteni, de azért nem veszem meg hogy támogassam a magyarokat ahhoz mutatni is kell valamit, a s.w.i.n.e.-t megvettem annak idején az hatalmas játék volt, de manapság a ww2 játékok agyon túltelített piacán azért mutatni kell valamit, az arcade fosokból elegünk van, tessék követni és fejleszteni a soldiers vonalat és tanulni tõle...
És mûködik<#bee1>#bee1> De persze miután mindenki kipróbálta megveszi az eredetit,vagy letörli a letöltöttet,hisz a Digital Reality megédemli a támogatást<#nyes>#nyes>
van oylan egyszerû kezelni mint bármi mást egyszerüen jobb lett mint a dday és kész, nem is kicsit...
max anyi a kettõ között az giazi külömbség hogy dday talán nagyobb számú egységekel probál operálni mint a soldiers..., de ettõl még a soldiers jobb nem is kicsit (vittek bele új ötletet is pl és nem csak az ezredik rókabõrt huzzák le az rts-ekrõl...)
és nemtom feltünt e de a soldiersben is a csatákon van a hangsuly ...
attól még hogy nincs elarcadeositva nem lessz kevesebb hangsuly a harcon...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A magyar verziónak azért adnék esélyt, mert azért néha adja a hangulatot, most nem a szinkronra gondolok, legjobb lenne a magyar felirat
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sz*metek
Feladó: Timber
Elküldve: 2004. 09. 27. 12:39
Tárgy: re: re: re: re: re: Nincs tárgy
amikre emlekszem:
1-es palyan Edit Piaf szol az egyik hazban (csak a magyar verzioban!)
2-es palyan Renee Artois -> A Hallo, hallo sorozatbol
3-as palyan Michell Dubois -> szinten hallo hallo
3-as palyan Az ellenallok nevei mind a Top Secretbol vannak (csak magyar verzio), valamint elhangzik egy mondat is a Top Secretbol.
3-as palyan a templomhoz ha kozel viszed akkor jofajta neszeket lehet hallani, ha lerombolod ... na de ez maradjon meglepetes!
4-es palyan az egyik hazba ha bemesz akkor ott talalnak egy festmenyt, a Bukott madonna a nagy didikkel -> Hallo Hallo megintcsak (igen, mi nagyon szeretjuk azt a sorozatot ^.^)
10-es palyan megjelenik El Ifrit, es elhangzik egy parbeszed ami kisertetiesen emlekeztet egy Gyaloggaloppban elhangzott parbeszedre.
10-es palyan "I am the god of hellfire, and I bring you ..." -> idezet Arthur Brown's Crazy World: Fire cimu szamabol (a Prodigy is felhasznalta ... sokan innen ismerik)
12-es palyan Gregory Sinclair es Erich Hartmann megjelenik az AKbol.
Ezekre emlekszem ^.^
bar ezt akar a D-Day topikjaban is megirhattam volna (ha van kedved masold be oda, mint a jol informalt rajongo ^.^)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Next PC upgrade: 2022
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
letiltás/disabled kiválasztás, ekkor piros 'x' lesz a meghajtó elõtt, gép újraindít
YO játékot!

Let\'s go Hawks!!!
Pl.: A Haegemonia Solon Leech az Afrika Korps vs Desert Rats-ben. A magyar csatornafedo a Splinter Cellben. Gordon Freeman mint a honap dolgozoja a Opposing Forceban.
Na de ellenberger ez a jatek foruma ... szoval [/offtopic] ^.^
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A medve nem játék.
Na majd adok neki még egy esélyt...
Lehet Moloch segitett minket, megkoszonven, hogy szerepel a jatekban? ^.^

Amugy sztem ha ugy megcsinálják, hogy távlati képbõl játszhassunk, vagyis jó sok teret belátunk, meg hogy a tankokat kicsibe megcsinálják, és mondjuk ha panzers féle vagy akdsvr féle tankvásárlási lehetõség van, akkor ha veszünk egy egységet, akkor az legalább 10-20 tankot jelentsen.