13094344_10154167269029394_7813589794591
  • RJoco
    A frakció mindegy. Bár meghatározza az alap dolgokat. Pl. egy Minamatar-nak nem kell azonnal Amarr hajókat vezetnie. De megtanulhatja.
    Ez kb. olyan, mint más játékokban a karakter választás. Legalábbis az elején, mert amúgy más "karakter" képességeit is megtanulhatod. Nekem a Minmatar tetszett, főleg mert nem merül le a kapacitor a fegyverektől, viszont elfogyhat a lőszer. Bár az energia fegyvereknél is kell kristály a lézerekbe.
    De ettől függetlenül ugyanúgy együtt tudok játszani mind a 3 frakcóval.

Az alap kezdő küldiket hasznos megcsinálni és érdekesek is. Legalábbis én annak találtam, tetszettek nagyon. És bevezetnek az alap dolgokba. Egy kicsit.

Magyar corp-okat lehet már az elején keresni. Nem tudom mennyire él jelenleg az IMGL (Imperium Galactica), én annak voltam régen a dirije. A Ceo-ja úgy tudom még játszik. A Galactica csatornán kell keresni őket, ha erre adnátok a fejetek.
    Ingyenessel is meg lehet keresni őket és informálódni.

Régen volt egy meghívásos jutalom rendszer, nem tudom, hogy él e még. A lényeg az volt, hogy a meghívás miatt kapásból 21 nap próbát kaptál és, ha aktiváltad utána a játékot, akkor a meghívó kapott egy PLEX-et (1 hónapos), amit általában segítőkészségük jeleként odaadtak a meghívottnak. Így 51 napod lett ingyen, plusz a vett 30, vagyis 81 nap játékidő 30 nap áráért. De nem tudom, hogy ez van e még.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.06.06. 14:51:17