Career mission-öknél 3 lehetőség van, vagy írsz egy ticketet és gm reseteli neked (amit sima küldetéseknél nem szoktak de kezdő küldetéseknél elég nagy az esély rá viszont most a nagy alfa roham miatt ez elég hosszú idő lehet), vagy mész és megcsinálod máshol (ezt én is csak olvastam hogy 3 kezdő hely van ahol lehet csinálni), ITT vannak a részletek.
A 3. hogy hagyod a francba és csinálsz rendes agent küldetéseket vagy amit akarsz :D.
A küldetések szintje függ az adott frakció/agent veled való kapcsolatától, ahogy az nő úgy léphetsz előrébb erősebb küldetésekre. x (16?) küldetésenként kapsz egy levelet hogy van számodra egy speciális küldetés, na ez jól megdobja a kapcsolatot az adott féllel csak győződj meg róla hogy meg is tudod csinálni vagy sem (pl.: van amelyik szállító küldi, ha nincs akkora rakterű hajód akkor ne fogadd el).
Minden mission alján írja hogy (az időben nem vagyok biztos) 4 óránként elutasíthatsz küldetést negatív hatások nélkül, ill. van olyan mission ahol meg az elején írja hogy elutasíthatod minden gond nélkül mert ez kemény dió.
Arra figyelj hogy ha valahol pozitív irányba nő a kapcsolatod akkor nagy eséllyel valahol csökkenni fog.
Jó játékot!