13094344_10154167269029394_7813589794591
  • lammaer
    A sértős résztől eltekintve van igazsága botyikának ebben, néha nem árt utánagondolni hogy mekkora "órabért" jelent az amikor valaki egy játékban farmol.
    Akinek szórakozás a farmolás annak természetesen nem számít, de én magam is sokszor beleesem abba a csapdába hogy unalomig farmolok, 5000 forintért - mert vhogy a játékba nem akarozik kifizetni azt a pénzt amit egy pénteki baráti idogálás során leguritok a torkomon :) Pedig ez utóbbi csak ey estéig tart, ey játék havi díja meg 30 napig.

Konkrétan én is a farmba untam bele az EVEben, utólag belátom hogy én csesztem el akkoriban azzal hogy nem fizettem be inkább azt a rongyos 3000 forintot havonta (pedig már akkor is dolgoztam, nem minimálbérért).

Manapság már javulok: legutóbb az ARk c játékot próbáltam ki warezban, de onlineban elcsesztem majdnem egy napot is mire sikerült működésre bírni a tört verziót. Azt másnapra megint elromlott - viszont akkor már játszottam annyit hogy azt mondjam, az én napi "bérem" többet ér mint 14 euró, megvettem :)