13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Renegade
    én még a nagy skill variálás előtt játszottam, akkor úgy volt, hogy hogy az alap skillek pár perc alatt megvoltak, de persze az egymásra épülők meg hónapok ugye :)

dolgokat venni, eladni kereskedelmi központokban lehet, érdemes, eleinte szerintem agentez, legyen egy hajód harcra, szállításra, meg legyen egy kukás hajód (kukás hajó amin vannak tractor beamek, amivel csata után összeszeded a motyót) emellett lehet bolygód is, amire néha ránézel, gyártani nem nagyon éri meg alacsony skillekkel, mert a régiek rutinosabbak, skillesebbek.

skilleket meg hajótípushoz igazítsd, régen minden faj más-más hajókkal bírt (most nem tudom hogy van), én pl anno Caldariként a Ravent céloztam meg, shildre meg rakétákra specializálva, + bolygóztam, illetve mindenhez értettem alapszinten, mert miért ne, jól mutat a sok skill :)

kukás hajóval rengeteg időt tudsz spórolni, nem kell roncstól roncsig hajókázni, egyszerűen beugrasz a csatatérre és mindent behúz :)

fittelés: nagyon fontosak az energia spórolós skillek, meg ugye a jó tárgyak iszonyat drágák, majd rájösz, hogy simán felfér több száz milla egy relatív olcsó hajóra :)

egyébként javasolt fittekről is remek leírások vannak :)

vásárlás-eladás: egymással kereskedünk, szóval mindig nézd meg mi mennyi és ennek megfelelően találd ki az árat, pár nap alatt mindent el lehet adni, hajót is kereskedelmi központban érdemes venni, olcsóbb mint ha npc-től vennéd