Egyetlen kérdésem lenne most totál zöldfülűként (megnzéve pár tutorial videot, az ISK Vol1. felénél tartva, és eddig 4-5 órát eltöltve a játékban): a játékidő nagy része mivel fog telni igazából? Bányászat, egyéb tevékenységek, küldetések teljesítése, esetleg némi harc nagyobb részben és a kezelőfelületen való bogarászás kisebb részben, vagy a kezelőfelület menüpontjaiban történő nézelődés, számítgatás vesz el majd több időt? Lehet egyik sem igaz, igazából az érdekel, mivel fog telni a játékidő legnagyobb része? Nyilván azt sejtem, hogy "mindenre" nem lesz időm / lehetőségem, hogy teljesen elmélyedjek, gondolom valamennyire meg kell választani az utat (1-2-3 tevékenység), és azt erőltetni. Mert amit olvasok, az nagyon mély játék képét festi elém, és amit eddig a monitoromon láttam, az is eszméletlenül gyönyörű és szimpatikus, de még mindig nem tudom elképzelni, miről fog szólni a játékidő mondjuk 90%-a.
Előre is köszi a választ. Ma kb 3-4 órát online leszek, végre lesz időm folytatni a Tutorial-t.
(Kb 56 kérdés kavarog bennem egyszerre, de ez egy olyan kulcskérdés, amiről nyilván nem holnapután fogok képet kapni. A többi kérdésemmel kapcsolatban türelmes vagyok, arra majd választ találok szép apránként) Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.12.19. 10:14:02