Egy új RTS
  • tajfun
    #31
    Persze, en mindent tudok. :) Jo a fantasy is KULON, mint RPG, es jo a strategia is KULON mint strategia. De egybeontve olyan mint a makostesztas gulyasleves. Sajnos az egyedi, minosegi jatekok helyett raalltak a futoszalagon froccsontheto klonokra, mint a zenekiadok a beksztritbojszra. Kiszamoltak hogy ha elegge kommersz, akkor tobben megveszik mintha minosegetit alkotnanak (amihez kene 5let is, ami nekik nincs), es mivel a profit szamit csak, leszarjak a szinvonalat.

    Jo pelda erre a LOTR3. A 2. resz a legjobb strategia program volt, aztan a 3. reszre kitalaltak hogy minek ide ujitas, de megcsak a sorozatot sikerre vivo featurek is, eleg ha lehet benne harcolni, aztan a neve majd eladja ezt a reszt is. Hat bukott is a dolog, pedig sokat vartunk tole. Majd talan a Settlers 5 megmutatja hogy kellett volna kineznie a LOTR3nak.

    Itt is hasonlo a helyzet. A jatek az egysegek elnevezeset leszamitva meg mindig ugyanaz mint a Warcraft. Most ennek kene orulni? En annak orulnek ha vegre olyan jatekot kapnek a kezembe amivel szeretek is jaccani, azert meg fizetni is hajlando lennek. Az igazan jo jatekokat a warez verzio utan is megveszem, de egy ilyenre meg a vinyo helyet is sajnalom.