Kohan II: Kings of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Felinstalláltam a játékot, csak az a baj, hogy elkezdek játszani és ha valamit kiakarok fejleszteni, akkor fejlesztés helyett lebontják az épületet? Ez miért van. Valami hiba, vagy kell még valami a játékhoz?
[Cinema4D! Se nem jobb, se nem bal! Keresztény és Magyar!]-[Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.]
Végigtoltam én is felénél nehéz fokozatra kapcsoltam sztem kicsit túl könnyû lett.
Lourker
Én megtettem mielõtt azt a 3 oszlopot elfoglaltam volna, és egyszerûen nem fejezõdött be a pálya, mivel akkor kaptam meg a feladatot hogy intézzem el.
Az Kohan elsõ része is hasonló játékmenetû?
Ja és az a pálya, ahol te irányítod a démon Sebak-ot állat! 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Lourker
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
szerintem kurvajó de lenne egy pár kérdésem...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Lourker
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
szvsz általában kevesebb háttérismeret kell hozzá... mert ugye az, hogy egy Ogre buzogánya mennyire sebzi az Elf páncélt, csak a fejlesztõk döntésétõl függ... ahhoz viszont, hogy egy Tigris tank páncélzatát és sebezhetõségét lemodellezzék, meglehetõsen sok háttéranyagra van szükség.
és persze a csatáknál is ugyanez van: egy fantasy-játékban szinte teljesen szabad kezet kapnak a fejlesztõk; ha viszont a történelembõl vesznek csatákat, akkor bizony alaposan utána kell olvasniuk a dolgoknak...
szóval egy valós történelmi stratégia fejlesztése "erõforrásigényesebb". gyakorlatilag kell a csapatba egy hadtörténész is...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Jo pelda erre a LOTR3. A 2. resz a legjobb strategia program volt, aztan a 3. reszre kitalaltak hogy minek ide ujitas, de megcsak a sorozatot sikerre vivo featurek is, eleg ha lehet benne harcolni, aztan a neve majd eladja ezt a reszt is. Hat bukott is a dolog, pedig sokat vartunk tole. Majd talan a Settlers 5 megmutatja hogy kellett volna kineznie a LOTR3nak.
Itt is hasonlo a helyzet. A jatek az egysegek elnevezeset leszamitva meg mindig ugyanaz mint a Warcraft. Most ennek kene orulni? En annak orulnek ha vegre olyan jatekot kapnek a kezembe amivel szeretek is jaccani, azert meg fizetni is hajlando lennek. Az igazan jo jatekokat a warez verzio utan is megveszem, de egy ilyenre meg a vinyo helyet is sajnalom.
Next PC upgrade: 2022
1-2 nap és lesz normális törés.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Lourker
<2004-09-01 @ 18:39 - Mantis>2004-09-01 @ 18:39 - Mantis>
Aranylemezre került a Kohan II: Kings of War. A Take-Two Interactive kicsinye szeptember 21.-ére készül a boltokba verni önmaga zászlaját és táborát. A játékot a vásárlók 39 amerikai dollár és 99 cent ellenében ölelhetik azonnal magukhoz.
info:Gamestar