De ha már itt tartunk én azt nézném meg, hogy mikor szerzel olyan professzionális programfejlesztő és grafikai programokat LINUX alá...de ezen a vitán felesleges vitatkozni. Egyáltalán miért hasonlítunk össze KÉT OLYAN OS-t, amiknek a végcélja teljesen más. A linuxnak az a végcélja, hogy köss rá a gépre ket bill-t, ket egeret, ket monitort, beleteszel ket hangkartyat, es elinditasz ket darab quake3-t es multiztok.
A windows pedig arra lett kitalálva, hogy használd normálisan, mert az előző példán még mindig röhögök, mert kb. ilyen PS szint, amikor gyerekek tv-n osztott képernyőn játszanak, csak arra jó az egész, hogy mutogassam, hogy lám ebben ez is van (volt linux tanárom elélvezett, mikor bemutatta, hogy távolról látom egy másik monitor képét és irányítom egérrel...nevetséges (ezen elélvezni).
Másik: az a windows tulajdonság nagyon tetszik nekem (és elég is mivel egyedüli felhasználó vagyok), hogy a tv kimeneten néznek emberkék filmet, amig én a monitoron CS-zem (ne adj isten Q3-mazom)...