Ecsém kezdem unni, ezt a ninjásodás. Aszonnya nekem a sárkányházas arc, vigyek sárkánytojást a tigrises arcnak. Megyek iszonyat fejjel, látom sárkány, namondom aki mer az nyer 3/4 órás küzdelemben lenyomtam. Vagyis inkább lenyilaztam. Megyek mondom nincs mitől parázni, erre a fészek fölött még vagy három. Mondom a tiedét odafutok, tojást föl, isszafutok. Tigrises arc megdicsér, veszek nálla laza szamurájos páncélzatot, és választhatok egy heraldy-t. Asszongya a tigris útjához beszéljek a fogadóba a csajjal. Kiderül a fogadós egy paraszt, aki bérelt az elfeknél szobát az tudja, és megkapom az alant részletesen leírt küldit. Visszamegyek, a tigrises meg a sárkányos arc is fiatal mesternek hív a tigrises arc adott még egy heraldyt, de nem kapok kasztot. Mér? Kaptam a csávótól egy olyan királyos megarövidkardot ami a mostani élőhalott szeletelőssel maga lenne az apokalipszis, erre nemengedi. Most akkor harcossal nem lehetek ilyen távolkeleti bizbasz. vagy mert törpével megyek? Pedig pöpecül nyomja a hátraszaltót, és még a szamurájos sisak is jól áll neki:))))) Szal most ez bukás? Mert akkor nem tudm melyik két kaszt maradta még arra a maradék két helyre.