steweee#222
megszegem a fogadalmam, de most tényleg utoljára írok.én nem mocskolódok mint egyesek, csak felteszek egy aprócska kis kérdést?
jakuza:
sztem az az ember aki 14 perc alatt lenyomta a főmuftit a morrowindben az valyon hány órát töltött korábban a játék felfedezésével? merthogy először is fejből ment neki hogy honnan hová lehet teleportálni, repüléskor mindig a megfelelő irányba haladt,a dungeonokban az elágazásokban magabiztosan a megfelelő úton ment, alkímában pedig jártas volt, bár az alkíma bug az alapja ennek az egésznek. egy sima kis scriptecskével kiküszöbölhető, mondjuk SEMMILYEN TULAJDONSÁG NEM MEHET SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AKÁRMENNYI VARÁZSLATTAL VAGY VARÁZSTÁRGGYAL NÖVELVE 200 felé.pont. meg van oldva.így reális.a készítők kiadáskor még nem fedezték fel ezt a hibát és benne maradt, inkább a normális játékmenetre koncentráltak. vagyis egy jó játékot ezért a hibáért kár szarnak nyilvánítani.nekem sosem volt olyan karim ami jó kémikus lett volna, úgyhogy nem is fenyegetett a percek alatt istenné válás veszélye.