• kHares
    ó, betrayal at krondor, köszönöm hogy eszembejutattad, mennyire jó volt. igaz akkor még alig tudtam angolul, szal a ládákat nem nagyon nyitogattam, de mennyire jó volt. Elő is veszem a Betrayal in Antarat, valamiért alig játszottam vele, már nem is emlékszem miért. Remélem nem láttad az új bard' tale demoját. Eléggé bugos és élvezhetetlen volt. Persze letöltöm ha megjelenik, de már valahogy a remény is alig él. És tényleg elfelejtettem megemlíteni a CRPG szót kedves wedge31, de gondoltam mindenki tudja aki itt van. A dreamcatcher forumán beigérték a javítást, de a demo után ui. megígérték, szal lehet ismét egy fan-patch lesz a megoldás.

A kedvenc idézetem: I heard there was an auto-map feature in Dungeon Lords but when playing it, I can’t seem to get it to work?
    No auto-map feature has been included in the game. Exploration of the game world was intended as provided and is part of the game play experience. However, based on user feedback an auto-mapping feature may be included for a future update.

Ekkorát azért ne hazudjunk kérem, leírták előtte 2 nappal hogy bizony, nem kell izgulni, bár a demoban nem volt de később adjuk ki hogy belekerülhessen.
    Jut eszembe letöltöttem a kiegészítőket a morrowindhez, végignyomom ezzel is míg ennek megjön az első patch
    akit érdekel: http://dreamcatcherinteractive.com/forums/showthread.php?t=21027