• DEEZ
    szörnyek, varázslatok, és azt olvastam h. az összes ruhát vagyis, ha már megvan belőle egy darab, akkor utána megtudod venni a hozzá tartozó részeket. sztem jo lesz...
    csak az alapsztori marad szal aki tulvitte már annak már nem annyira élvezetes lesz sztem a játék, de kitudja...
    sztem a legjobb karakter a játékban, az elf nő, fighter, és utána meg sorcernek beállni ( nagyon ütős ), ja és a fighterböl pedig death lord, én most igy kezdtem el még 1 X a játékot, és nagyon zúzós... hárdon kezdtem el, és ott ahol eddig pl 10 . szintü voltam most 14 szal sztem nagyon jó...
    nekem a játékben a legnehezebb az volt h. a végén nemtudtam h. kell széttörni a kristályt amiben a G-betűs csákóka van :)

ui.: ha elf nő vagy sok pénzt lehet szerezni arindale-nél amikor megveszed 2000 goldért a kardot, és akárhányszor eltudod adni:) hehe igy lett 2000 sima novám:) az a legjobb mert mindenkire hat a játékban kivétel az athéna Blockerekre
    nekem a végén a legjobb sebzésem vele kb 110 volt asszem, vagy csak 100, nemtom... de az bisztos ha van belőle 60 Db-od akkor már nyerő vagy:)