2813
-
kriszt #2219 hát a háttér fekete sárga színekkel.de szted jó a piros szín?? -
kriszt #2217 ok úgy is jó sztem -
kriszt #2215 hogy hogy az oldalon?? -
kriszt #2212 kicsit messze van én tatabányán lakom -
kriszt #2211 -
kriszt #2208
itt egy érdekes kép a szims 2 ről -
kriszt #2207 te szoktál jáccani sims 2 kiegészítőkkel??
-
kriszt #2206 meg van egy cd-n a teljes verzió de amikor telepítem kér valami xar meg most nem találom a cd-t -
kriszt #2205 -
kriszt #2204 hol lax??
-
kriszt #2203 én dreamweaver4-el dolgozok de most csak a 30-napos verzió van meg -
kriszt #2202 ja ok
-
kriszt #2200 30 perc múlva vok csak meek fürdeni. -
kriszt #2199 te milyen progival csinálod a honlapod??
-
kriszt #2198 és msn_ed mert az nekem is van de nekem valamiért nem mükszik -
kriszt #2197 az egy beszélgetőprogi
-
kriszt #2195 van skype-d mert akkor azon beszélgethetnénk és nem kéne irogatni egymásnak -
kriszt #2193 benne vok -
kriszt #2191 ok
mert itt megakadtam
-
kriszt #2190 ok bennevok
-
kriszt #2188 amúgy itt tartok: Union Station- Club Srages -
kriszt #2186 nem tudom hogy néz ki döntsd el te: www.dungeonlordshp.atw.hu -
kriszt #2181 de amúgy kéne progi mert nem csak ezeket akarom lefordítani -
kriszt #2180 csak pár kis film kép és egy link
amúgy miről beszél a blood raynről vagy a dungen lordsról??
mert a dungeon lords-ot nem jáccom mert nekem nehéz ezért kéne kód hozzá -
kriszt #2177 hát én is segítek neked te is nekem kölcsönös segítség
sajna nem tok olyan progit amivel mondatokat is lehet fordítani ezért kértem -
kriszt #2174 mert sajna én németet tanulok
-
kriszt #2173 és azon az oldalon belül hol találom meg a végigjátszást??
-
kriszt #2172 ha küldöd ide küld:[email protected] -
kriszt #2171 ok akkor "dolgozzunk eggyüt" ,de kéne egy fordítóprogram ami nem csak szavakat fordít hanem mondatokt is lécci ha tudsz akkor küld ide vagy írd le azt a linket ahol le lehet tölteni. -
kriszt #2167 meg adod az oldalad címét??
-
kriszt #2166 én a bloodrayne2-őt csak jáccom
-
kriszt #2165 de már rég elkezdtem de kellenek hozzá cuccok pl:végigjátszás térkép cheat kódok a gyengébbek kedvéért
-
kriszt #2162 Ja köszy -
DEEZ #2161 Most jöttem haza, beszéltem vele: azt mondta nem tud most segiteni:(
nembaj, elkezdek olvasgatni a honlapkészités után...
holnap el is kezdem... valamit csaksikerül összehozni... -
kriszt #2160 Ha sikerül akkor ide írjatok: [email protected] -
DEEZ #2159 oksa, megkérdezem, ma ugyis talizok vele... -
kriszt #2158 Háát kérdezt de én ötleteket is várok mi legyen fent az oldalon meg az hogy nézzen ki meg amúgy én is csak most kezdtem a honlapkeszítést és még csak az alapokat tom, szóval szólj hogyha tud segíteni. -
DEEZ #2157 hát sajnos csak ötletekkel tudok, mert még nemtanultam honlapszerkesztést, csak nagyon keveset tok róla, ha g-prtálosat kéne csinálnai abban talán:), ahoz se értek de a csajom megcsinálná:)
ha érdekel szolj... azt megkérdezeem ok? -
DEEZ #2155 ja?! jó az az oldal amit csinálsz csak ne mozaikra rakd a képeket, hanem nyujtásra, meg rakhatsz fel skineket is, mondjak linket hozzá?
meg térképeket is meg ilyesmiket,
de jó lesz az oldal, sokan fognak örülni neki...
-
DEEZ #2154 szörnyek, varázslatok, és azt olvastam h. az összes ruhát vagyis, ha már megvan belőle egy darab, akkor utána megtudod venni a hozzá tartozó részeket. sztem jo lesz...
csak az alapsztori marad szal aki tulvitte már annak már nem annyira élvezetes lesz sztem a játék, de kitudja...
sztem a legjobb karakter a játékban, az elf nő, fighter, és utána meg sorcernek beállni ( nagyon ütős ), ja és a fighterböl pedig death lord, én most igy kezdtem el még 1 X a játékot, és nagyon zúzós... hárdon kezdtem el, és ott ahol eddig pl 10 . szintü voltam most 14 szal sztem nagyon jó...
nekem a játékben a legnehezebb az volt h. a végén nemtudtam h. kell széttörni a kristályt amiben a G-betűs csákóka van :)
ui.: ha elf nő vagy sok pénzt lehet szerezni arindale-nél amikor megveszed 2000 goldért a kardot, és akárhányszor eltudod adni:) hehe igy lett 2000 sima novám:) az a legjobb mert mindenkire hat a játékban kivétel az athéna Blockerekre
nekem a végén a legjobb sebzésem vele kb 110 volt asszem, vagy csak 100, nemtom... de az bisztos ha van belőle 60 Db-od akkor már nyerő vagy:)