• bigapó
    húha. mennyire vagy otthon az rpg-kben? ha nem nagyon akkor végülis egyrészt jó tanulmány lesz ez a frankó kis játék, de éppen ellenkezőleg is hathat, mert sajna van benne jó pár bug(hiba). legelőször is érdemes feltenned az 1.3-as patch-et, sőt ajánlanám az 1.4-et, csak ez kicsit körülményesebb, leírását lentebb találod a #2073-as hozzászólásban írta le egy kedves forumozótársunk:)

legjobb, ha mindjárt az elején a visszaolvasással kezded, mert a napokban is számos problémát oldottunk meg. ha elakadsz valahol, akkor először próbálj gondolkozni és keresgélj. sokszor találtam meg titkos kapcsolót azzal a módszerral, hogy "végigtapiztam" a falat:) magyarán a fal mellett mentem és közben nyomogattam az ajtónyitó gombot.
    szintén lentebb párszor már belinkeltem a gamebanshee dungeon lords-sal foglalkozó oldalát. Akkor is hasznos, ha nem vagy otthon az angolban, mert a térképek magukért beszélnek. ja és van szótár is a világon. én például a startlap.com-os szótárt használom, szerintem elég jó.

végül a kódokról. nem szoktam csítelni a játékokban, ezért ebben nem tudok segíteni, de szerintem annyira nem megerőltető az egérgomb nyomogatása, meg a gyógyitalok fogyasztása. utóbbiból lesz elég, úgyhogy nem kell spórolni. nem amiatt fogod abbahagyni (ha abbahagyod), mert sokszor elhalálozol, hanem mert eléggé bonyolult labirintusok és rejtvények is várnak reád.

nem akarlak elijeszteni a játéktól, sőt, nagyon is megéri vele foglalkozni, de ha játszol, akkor ne 10 percig:))) ez nem doom vagy half life klón...