2813
-
#2151 Nem teljesen kiegészítőről van szó, hanem a Dungeon Lords Collector Edition-nak kellett volna a napokban megjelenni, de még nincs sehol. Azért igértek bele plusz dolgokat. -
kriszt #2150 lécci ha valaki érdekel egy magyar eléggé kezdetleges (mert csak most kezdtem) Dungeon Lords-os oldal az ezt nézze feltétlenül meg www.dungeonlordshp.atw.hu -
#2147 igeen:)) abban a topikban is vagyok:) de abban a többiek ászabbak. valaki már 5-ször végignyomta. -
DEEZ #2146 ja...
de igazábol ( láttam itt a forumon valahol egy irást) az lenne a legjobb ha kiadnának egy 10 CD-s patch-et hozzá :):):):):)
hehe jó lenne...
ma felraktam a Fable-t tök jó csak nehezebb a tp-k elosztása, sztem, de láttam te is ismered nem bigapó? -
#2145 igen, a vége nem túl bőbeszédű. nekem is csak mondták:))
a kiegészítőről meg nem tudtam, de valszeg beszerzem, ha egyszer megjelenik. -
DEEZ #2144 arrol hallottatok h. nemsokára, vagyis elvileg január 27. én kellett volna kijönnie a kiegészítőjének vagy minek, uj szörnyek, meg minden:)
de még várat magára...
én meg olyan hülye voltam.... a páncélt nemszereztem meg a nagatemplomban azt ennyi... :):):) a végéről azthittem h. nehezebb lesz... aztán lecsapod vagy 5 perc alatt a boszit meg mindenkit azt kiirja h. congratulations.........
azért nagyon tetszett a játék a sok bug ellenére is -
#2143 akkor az jó kis patch lehet:)) -
#2142 azt írják a dreamcatcher fórumon hogy jó az 1.3-as savegame, nem kell újrakezdeni csak ha látni akarod az új dolgokat (?) érdekes :)
"As for the savegame, it will work, but you will have to start a new game to see any of the added features and items."
-
#2141 húha. mennyire vagy otthon az rpg-kben? ha nem nagyon akkor végülis egyrészt jó tanulmány lesz ez a frankó kis játék, de éppen ellenkezőleg is hathat, mert sajna van benne jó pár bug(hiba). legelőször is érdemes feltenned az 1.3-as patch-et, sőt ajánlanám az 1.4-et, csak ez kicsit körülményesebb, leírását lentebb találod a #2073-as hozzászólásban írta le egy kedves forumozótársunk:)
legjobb, ha mindjárt az elején a visszaolvasással kezded, mert a napokban is számos problémát oldottunk meg. ha elakadsz valahol, akkor először próbálj gondolkozni és keresgélj. sokszor találtam meg titkos kapcsolót azzal a módszerral, hogy "végigtapiztam" a falat:) magyarán a fal mellett mentem és közben nyomogattam az ajtónyitó gombot.
szintén lentebb párszor már belinkeltem a gamebanshee dungeon lords-sal foglalkozó oldalát. Akkor is hasznos, ha nem vagy otthon az angolban, mert a térképek magukért beszélnek. ja és van szótár is a világon. én például a startlap.com-os szótárt használom, szerintem elég jó.
végül a kódokról. nem szoktam csítelni a játékokban, ezért ebben nem tudok segíteni, de szerintem annyira nem megerőltető az egérgomb nyomogatása, meg a gyógyitalok fogyasztása. utóbbiból lesz elég, úgyhogy nem kell spórolni. nem amiatt fogod abbahagyni (ha abbahagyod), mert sokszor elhalálozol, hanem mert eléggé bonyolult labirintusok és rejtvények is várnak reád.
nem akarlak elijeszteni a játéktól, sőt, nagyon is megéri vele foglalkozni, de ha játszol, akkor ne 10 percig:))) ez nem doom vagy half life klón... -
kriszt #2140 amúgy van egy dungeon lordsos oldalam de valamiért hibás és most próbálom megjavítani a címe www.dungeonlordshp.atw.hu -
kriszt #2139 hello én nem igazán értek ehez a játékhoz ezért kése segítség hogy mit hogyan kell vagy pl kódok hozzá vagy ilyesmi de kódokat ha lehet kérek előre is köszy -
#2138 az 1.3-as patch-nél nem kellett újrakezdeni. 1.4-nél lehet, hogy igen? olvastad valahol? -
#2137 nekem az 1.3-as patch után sikerült visszamennem, direkt kipróbáltam. tudom, hogy már túl vagy rajta, csak gondoltam beírom:) -
#2136 kösz. samuray-tól kaptam, csupa jószivűségből:)) -
#2135 igen -
DEEZ #2134 megvan, köszike, ki is akasztottam a gamot, jó játék volt csak nagyon rövid...
most a Fable lost chapterrel fogok jaccani, ismeri valaki? -
DEEZ #2133 LOOOOOOOOOOOOOOOL
-- most nézem, a 4. relikvia a pálca, ott nincs is több....
akkor a 3. at nem szereztem meg igaz???
mármint a naga templomban is kell lennie egy relikviának, amit nemtaláltam meg
ott kell lennie a páncélnak igaz???? -
DEEZ #2132 Találtam egy Shadow Ruins elötti mentést, mégegyszer bementem....
átnéztem töviről hegyire és csak 1 relikviát találtam ott bennt, csak a pálcát...
még a térképen se találom meg a páncél relikviát...
:(:(:(:(:(:(:(:( -
DEEZ #2131 ajjaj... :(:(:(
hát akkor asszem mindenféleképp ujra kell kezdenem.... -
#2130 lásd 2073-as hozzászólás - de nekem nem volt valami sikeres, egyébként meg az 1.4-es patch-hez ujra kell kezdeni a játékot (szerintem) -
DEEZ #2129 Mi a 4. relikvia?
- azt irják h. valami páncél.... -
DEEZ #2128 mármint a német 1.4?
kipróbálom mert nemszeretném már megint ujrakezdeni, már 3 X kezdtem ujra és mindig itt akadtam el...
-
#2127 De jó az új képed! Most már nem keverünk össze a Mátrixszal :) -
#2126 az 1.4-es patchben már ki lehet menni állitólag, előző verzióknál tilos! mert nem jelenik meg ujra a portál -
DEEZ #2125 várjunk csak, akkkor most SR-ban 2 relikvia van?
a bot az megvan, a pajzs is, meg a kürt....
mind1, utánanézek -
DEEZ #2124 oksa
köszi a segítséget....
ööö van még 1 problemám... ha már kimentem shadow ruinsbol akkor már nemlehet visszamenni? -
#2123 hi neked is!
Téged azért nem engednek be Vartugg-hoz, mert Ő otthon sincs:) akkor megy majd haza, ha megszerzed a negyedik relikviát is. ezt pedig a Shadow Ruins-ba teheted meg (a kedvenc pályám:)). jó lesz ha bevásárolsz élet-löttyökből, mert eléggé húzós dolgok várnak odabent. mondjuk ha ügyes vagy akkor nem:)) az előbbi link neked is hasznos lesz, jobb oldalt tudod kiválasztani a pálya-leírásokat. én is onnan puskázok most, mert már régen csináltam meg. ja és sajnos még mindig nem végig, de majd egyszer az is meglesz. ha érdekel miért, akkor kicsit olvass vissza, nem írom be 100-adjára is:)
hogy ne kelljen keresgélni, Shadow Ruins:) -
#2122 hi!
ha minden igaz, Te ITT jársz. nem emlékszem pontosan már, de itt azt írják, hogy nem kell megölni, illetve nem lehet. beszélni kell vele és elfogadni amit ajánl. egy kis csata következik (4 spirit fiends), a lényeg, hogy nem szabad gyógyítani magad. gondolom ez benne van az alkuban:) azt is írja, hogy mielőtt beszélsz vele, érdemes a crystal ward of fire-t előkészíteni (lehet, hogy csata alatt már nem tudsz fegyvert váltani és ez a legjobb ellenük). ha nincs meg ez a cucc, akkor elvileg csak nehezebb, de nem lehetetlen őket megölni (már nemtom én mit használtam, de legyőztem őket:))
mikor nyersz, ismét beszélni kell a Watcher-ral, aki ekkor kinyit egy titkos ajtót a déli falon. a linken van térkép is. sok sikert.
ui: ha megölöd Voraatus-t, akkor ismét a Watcher-hez kell majd menned, mert jutalmat kapsz, csak választanod kell két jelszó között, így kinyílik valamelyik ajtó, attól függően, hogy mit választasz. a demon's steel elvileg jobb, mert frankó cuccokat kapsz. a másikban varázslatok vannak, pl a summon deathlord, meg egy csomó pénz. -
DEEZ #2121 Ja ha már ittarunk nekem is kéne egy kis help
valaki tudja mit kell csinálni a 3. relikvia lerakása után, megvolt az unholy arc is már megvan a vartrug szeme vagy mi, na azzal mit kell csinálni?
azt tudom h. oda kell adni vartrugnak , csak nem engednek be hozzá,
pedig a térképet is odaadtam annak az ajtóőrnek is vagy kinek ott vartrugnál...
most kéne egy kis help, mert én itt teljesen elakadtam, már 1 hete nemtok továbbjutni....
BIGAPÓ, te már kiakasztottad a gamot nem?! -
DEEZ #2120 Ha megmondod holvan akkor lehet h. tudok segíteni... -
Charmed #2119 Nem tudja valaki, hogy a Watchert mivel kell megölni?
Előre is kössz!! -
holleanyó #2118 -
#2117 tedd az oltárra és várj egy kicsit. a távolban lassan feltűnik majd a vámpír-asszony, akinek hoztad a vért. egyébként érdemes sűrűn menteni és mind a tíz helyet használni, mert eléggé bugos a dolog. nekem a végén, a kőszobroknál gyűlt meg a bajom, mert nem akartak megszólani. minden megvolt már és csak a jelszót kellett volna elmondanom, de nem jött be a párbeszéd-ablak. a vicc az egészben, hogy az sg-n csak nekem volt ezzel gondom, mindenki másnak rendben volt. külföldi fórumon is akadtak olyanok, akik itt szintén elakadtak. -
schger #2116 Nem akarok okoskodni,de szerintem szarul fordítottam.Na mindegy.Nekem tört 1.3-as van és így sikerült megoldanom,ahogy leírták.Talán segít. -
schger #2115 Csá! Most már menő vagyok és segíthetek,mert kivégeztem a game-t :) Nem kell Vartugg-nak odaadni a vért.A vért Vale of Ruin-ba kell elvinni az Unholy Arc-hoz.(itt megint lestem,mert nekem is gondom volt) Nem vagyok valami nagy angoltudású,de úgy vettem ki,h az 1.3-asnál van egy kis gáz.Ha a helyére tetted, el kell menteni és vissza kell tölteni.Nekem akkor jelent meg Valkyra. -
wasawski #2114 szerintem bebuggoltam, mert nem csinál semmit. Ott vagyok az Arcnál és a vér nálam, de semmi effekt. -
#2113 aki sokat játszott ilyenekkel, annak biztos, hogy könnyeb egy ilyet megoldania, de szerintem a játékokkal foglalkozó újságok cikkírói kapnak egy telefonszámot, amin felhívhatja a készítőket és Ők segítenek, ha elakadt:))) -
#2112 jaa, bocs, elnéztem. Valdane-nal kevertem össze, akitől a vért majd kapod. eléggé korán volt még, meg áloms is voltam, sorry mégegyszer.
Vartugg-nak viszont akkor sem kell odadni a vért, max szólni neki, hogy megvan. elvileg itt van egy bug, miszerint Lord Greamare-rel kellene valami szövetséget kötni, aki Bolen Fields-en található (Fargrove-tól északra), legalábbis Vartugg ezt szeretné, de ha ekkor visszamész oda, akkor a Lord-ot már nem találod ott. Ez valszeg egy ki nem dolgozott része a játéknak. sajnos van belőle pár.
De Vartugg ad egy másik küldetést is. e szerint el kell vinned Valdane vérét Unholy Arc-ba Vale of Ruin-ban. Ehhez már elvileg van kódot, hogy használhasd a teleportot. itt találsz egy oltárt, ahova ki kell rakni a vérrel teli üvegcsét. Kicsit várni kell, majd megjelenik egy vámpírszerű lény aki megissza azt, aztán beszélni lehet vele és nála kell érdeklődni Vartugg valamilyen cucca után. Ezt asszem oda is adja, amit majd vissza kell szolgáltatni Vartugg-nak.
Vartugg-hoz bejutni úgy lehet, hogy beszélsz a csákóval aki a rács mögött van. Őt Mundruff-nak hívják, Vartugg hadnagya, egyébként boltos és a Misztériumok Céhének céhmestere. neki kell megmutatni Mara levelét. vele még korábban találkoznod kellett, nézd meg Demigoth térképét a gamebanshee-n, ha nem tudod hol van. szóval, ha megmutatod a levelet, akkor a délkeleti oldalon kinyílik egy ajtó. asszem ha bemész becsukódik, de lehet, hogy egy idő után is magától:) kifelé automata:) -
wasawski #2111 "Vartugg-nak nem vért kel adni, hanem éppen tőle kérni. van egy másik útvonal, ahol be tudsz hozzá menni és ha kiszabadítod és beszélsz vele, akkor odadja hálából a vérét (egy részét csak;))." Hol? A fortressbe kell máshonnan bejutni? Az az ocsmány törpe adjaa a vérét? -
schger #2110 Köszi a tanácsokat! Már az eleje óta nézem a banshee-t (különben hogy jutottam volna el idáig...) Sokszor segített,mikor már tényleg feladtam az okoskodást.Azért lenne egy kérdésem,ami nagyon foglalkoztat: (remélem nem szomorítotok el,h megint csak én vagyok a láma) Itt a Shadow Ruins - Stones Area - Guardian Section.. Volt olyan ember,aki segítség nélkül,magától jött rá,h mikor merre kell menni,h összegyűjtse a kristályokat?? Miután minden négyzetmillimétert átvizsgáltam a teremben,kezdtem kapizsgálni,h a szigetekkel kell valamit kezdeni,de arra a büdös életbe rá nem jöttem volna,h mikor merre kell fordulni...Ennyire lol lennék?