• bigapó
    hi!

ha minden igaz, Te ITT jársz. nem emlékszem pontosan már, de itt azt írják, hogy nem kell megölni, illetve nem lehet. beszélni kell vele és elfogadni amit ajánl. egy kis csata következik (4 spirit fiends), a lényeg, hogy nem szabad gyógyítani magad. gondolom ez benne van az alkuban:) azt is írja, hogy mielőtt beszélsz vele, érdemes a crystal ward of fire-t előkészíteni (lehet, hogy csata alatt már nem tudsz fegyvert váltani és ez a legjobb ellenük). ha nincs meg ez a cucc, akkor elvileg csak nehezebb, de nem lehetetlen őket megölni (már nemtom én mit használtam, de legyőztem őket:))

mikor nyersz, ismét beszélni kell a Watcher-ral, aki ekkor kinyit egy titkos ajtót a déli falon. a linken van térkép is. sok sikert.

ui: ha megölöd Voraatus-t, akkor ismét a Watcher-hez kell majd menned, mert jutalmat kapsz, csak választanod kell két jelszó között, így kinyílik valamelyik ajtó, attól függően, hogy mit választasz. a demon's steel elvileg jobb, mert frankó cuccokat kapsz. a másikban varázslatok vannak, pl a summon deathlord, meg egy csomó pénz.