jaa, bocs, elnéztem. Valdane-nal kevertem össze, akitől a vért majd kapod. eléggé korán volt még, meg áloms is voltam, sorry mégegyszer.
Vartugg-nak viszont akkor sem kell odadni a vért, max szólni neki, hogy megvan. elvileg itt van egy bug, miszerint Lord Greamare-rel kellene valami szövetséget kötni, aki Bolen Fields-en található (Fargrove-tól északra), legalábbis Vartugg ezt szeretné, de ha ekkor visszamész oda, akkor a Lord-ot már nem találod ott. Ez valszeg egy ki nem dolgozott része a játéknak. sajnos van belőle pár.
De Vartugg ad egy másik küldetést is. e szerint el kell vinned Valdane vérét Unholy Arc-ba Vale of Ruin-ban. Ehhez már elvileg van kódot, hogy használhasd a teleportot. itt találsz egy oltárt, ahova ki kell rakni a vérrel teli üvegcsét. Kicsit várni kell, majd megjelenik egy vámpírszerű lény aki megissza azt, aztán beszélni lehet vele és nála kell érdeklődni Vartugg valamilyen cucca után. Ezt asszem oda is adja, amit majd vissza kell szolgáltatni Vartugg-nak.
Vartugg-hoz bejutni úgy lehet, hogy beszélsz a csákóval aki a rács mögött van. Őt Mundruff-nak hívják, Vartugg hadnagya, egyébként boltos és a Misztériumok Céhének céhmestere. neki kell megmutatni Mara levelét. vele még korábban találkoznod kellett, nézd meg Demigoth térképét a gamebanshee-n, ha nem tudod hol van. szóval, ha megmutatod a levelet, akkor a délkeleti oldalon kinyílik egy ajtó. asszem ha bemész becsukódik, de lehet, hogy egy idő után is magától:) kifelé automata:)