-
kHares #209 Azért csak jó hogy megjelent ez a dungeon lords, mindenki előveszi a régi rpg-s élményeit ill. a régi flémeket, ez rpg ez nem az stb. Emlékszem régen hogy köpködöttek a nagy rpg fanok a diablo-ra, milyen szar csak ütni semmi történet bezzeg a baldur's gate na az király. Hát, ma már örülnék a legegyszerűbb rpg-nek is, de sajnos nincs kereslet, ez van. Ha nem lehet eladni nyílván nem csinálnak.
Ja sajna ezt még nem tudtam kipróbálni mert hétvégén meghalódótt a tápom, de majd este cserélek. A bugos programokra visszatérve emlékszik valaki a pool of radiancere? na az mennyire szar volt, nem választhattál featet meg stb., de bizony én az a mazohista voltam aki végignyomta. Vagy ott van a sokkal jobb sorsra érdemes temple of elemental evil. Ha valamit korán adtak ki akkor ez iskolapéldája. És tök mindegy miért, persze, a kiadó a hibás de csak tudták mennyi idejük van rá. A szerencsétlen rajongók adtak ki hozzá patcheket. Mondjuk ez azt mutatja csak szeretik az rpg-ket, de ha a kiado nem lát benne fantáziát akkor ennyi. Az atari nevet itt jegyeztem meg örökre.
Milyen jó is ez a nosztalgiaroham :) hirtelen öregnek érzem magam. És most bevallom szégyenkezve, nekem a NWN sosem tetszett igazán pedig akartam szeretni. 3 edition d&d meg minden, de nem az igazi. A Morrowind tetszett, viszont amit még most is előveszek az bizony a wizardry 8, a demise, a devil whiskey. Vajon miért a tápolós "rpg" vált a kedvencemmé. Régen rá se néztem volna másra egy baldur's gate vagy Planescape Torment mellett, és bár még mindig azt mondom a P:T a legjobb rpg, de talán az instant xp halmozás az azonnali örömszerzésével engem is megrontott. Én mindkét fajtának tudnék örülni. De ez a korszak hamarosan lezárul. És nem, ez a konzolos kotor a maga fénykardsuhogtatásával sem fogott meg, majd elsírtam magam amikor ezt a lineáris akármit a "legnagyobb" és egyéb jelzőkkel látták el a forumozók. A fiatalok már sosem ismernek meg igazi rpg-t. De remélem borúlátásomat megcáfolják a kijövő játékok :)