• steweee
    a várkapunál nem enged be az őr, de balra ha elmész amerről támadnak a manók találsz egy titkos bejáratot ami a csatornarendszeren keresztül bevisz a várba. ott egy hosszabb bolyongás és felderítés után eljutsz egy leszakadt hídhoz amin én már nem jutottam tovább mert sikertelen keresgélés után letörölten a picsába. a grafika még jó is lenne, a zene pontosabban a sound effects csak akkor hallható ha nagyon felhangosítod a volume controlban meg a játékban is, viszont akkor vigyázni kell hogy amíg nem a jákban vagy a menüben megsüketülsz a zenétől.az irányítástól köptem,a játékmenettől meg hánytam.nekem ennyi elég is volt, pedig mennyire vártam,azt hittem méltó utódja lesz az nwn-nek. itt is látszik hogy nem az új játék a jó játék, hanem ami tisztességesen meg van csinálva, mert már évekkel ezelőtt is tudtak fantasztikus grafikát csinálni, de nem attól lesz jó egy játék.ez semmiképpen nem az, talán ha NAGYON átdolgoznák a hibákat, de akkor meg minek jelentették meg ilyen állapotban.nem hiszem hogy foglalkozni akarnak már ezzel
    ami jakuzát illeti, megkérek mindenkit hogy ne reagáljon a hozzászólásaira, engem csak az általános jómodor tart vissza attól, hogy ne írjak neki szépeket,hajtogassa csak minden topicban a hülyeségét,ha nem válaszoltok rá, annál kevesebb felesleges hozzászólás foglalja a helyet