• vizmagus
    Elsőnek csak a kovácshoz menj és mindenről beszélj vele a kiképzésről talán kétszer. És ha kapsz egy küldetést az csak neked jó. Aztán menj a Fargrowe Innbe és jelentkezz be a szobádban meg ingyen egy nagyon(kezdetleges) jó páncél. A következő az őrök beszélj velük. Aztán a Dragon House, itt ad egy küldetést. (Visszatérve Fargrowe innhez mindig ha van új küldetés akkor beszélj a fogados pasival, mert pénzt kér de jó ötletes dolgokat mond. És menj el a Mage Aliszterhez szerintem öt is megtalálod. És még valami sose hagy félbe egy párbeszédet sem ha ott hallod a hangját, én egyszer megszivtam. Ha ezekel megvagy és mage alister is adott küldetéseket menj a Monastery ajtóhoz és menj be. Amikor ott vagy menj be a templomba. Ha kapsz egy küldetést az jó. A küldetésghez mindenről beszélni kell vele asszem (ha az emlékezetem nem csal) akkor én adakozni akartam és igy kaptam ezeket. Na ez az első fele egy-két órán belül megvagy vele. Utána tápolj egy kicsit, ölj lényeket a fejlődés miatt. Én legközelebb olyan 5.30 -kor jövök vissza. De délig még itt leszek