2813
-
vizmagus #1429 Elsőnek csak a kovácshoz menj és mindenről beszélj vele a kiképzésről talán kétszer. És ha kapsz egy küldetést az csak neked jó. Aztán menj a Fargrowe Innbe és jelentkezz be a szobádban meg ingyen egy nagyon(kezdetleges) jó páncél. A következő az őrök beszélj velük. Aztán a Dragon House, itt ad egy küldetést. (Visszatérve Fargrowe innhez mindig ha van új küldetés akkor beszélj a fogados pasival, mert pénzt kér de jó ötletes dolgokat mond. És menj el a Mage Aliszterhez szerintem öt is megtalálod. És még valami sose hagy félbe egy párbeszédet sem ha ott hallod a hangját, én egyszer megszivtam. Ha ezekel megvagy és mage alister is adott küldetéseket menj a Monastery ajtóhoz és menj be. Amikor ott vagy menj be a templomba. Ha kapsz egy küldetést az jó. A küldetésghez mindenről beszélni kell vele asszem (ha az emlékezetem nem csal) akkor én adakozni akartam és igy kaptam ezeket. Na ez az első fele egy-két órán belül megvagy vele. Utána tápolj egy kicsit, ölj lényeket a fejlődés miatt. Én legközelebb olyan 5.30 -kor jövök vissza. De délig még itt leszek -
mate000 #1428 vizmágus segits bent vagyok fargovban na tovább hogy???egyébként meg hol lehet venni térképet a játkéban?? -
mate000 #1427 ja tudom van végigjátszás angolul de nekem a jofej vizmágus segit!!!lásd:1419es cikk -
Azt majd a következő patch-ben lehet kiválasztani :) -
Végigjátszás angolul -
mate000 #1424 vizmágus bent vagyok fargovban most akkor mond lécci hogy merre menjek kive beszéljek!!! -
vizmagus #1423 Sehogy gondolom az arra van ha interneten játszol... -
mate000 #1422 hogy lehet az elején a karakternek az arcát meg a haját kiválasztani mivel nálam ott a rublika de nem lehet rá katintani! -
mate000 #1421 vizimágus mosz kezdem elöröl!!! -
vizmagus #1420 mate000
Én már jóval túl vagyok ezen de szóljál majd hogy ha Fargrowe-ban jársz! És segitek majd csak ne legyen az hogy potyára tépem a számat... -
vizmagus #1419 Jó mindent csak sorrendben kezd elölről és amikor beérsz az első városba írjál vissza. Egyébként az ADEPT éri meg az osztályok közül. Nekem is az az alap mellette vagyok lovag és monk és harcos.Na akkor juss el idáig és írjál "fel"! -
mate000 #1418 vizmágus:Te szereztél már egy kűrtöt? Ha igen akkor pár párbeszéd és mehetsz a következő városba Arindale-ba!!!ezt ne nekem irtad???a másik elöröl szeretném kezdeni mivel rosszul csnáltam csak a fő missionaket csináltam meg!!Nem irnád le vizmágus hogy miután bejutottam Fargovba elöször mit csináljak???Lécci ird le hogy mikor te bejutottál Fargovba a játék elején milyen missionoket csináltál meg!!ird le lécci te milyen sorrendbe csináltad??segits -
AS #1417 http://www.dreamcatchergames.com/dci/support/pc/patches/dl.php 1.3 pecs! -
vizmagus #1416 Te szereztél már egy kűrtöt? Ha igen akkor pár párbeszéd és mehetsz a következő városba Arindale-ba! -
mate000 #1415 ott tartok hogy elválaltam frgovban azt a missziot hogy csatlakozzak a fighter's guildhez de ő azt mondja menjek ki a városbol a missiont értem is csak hogy jutok ki a városbol ha az örök azt mondják hogy nem nyitják kia kaput addig amig elő nem kerül Lady Ewollyn!mit csináljak hogy kimehessek?másikk hogy lehet aludni?
-
vizmagus #1414 Írd le hol jársz csak igy lehet segiteni... -
mate000 #1413 Jaaj!!!KÉrlek segítsen valaki!!!Nem tudna valaki adni egy végigjátszást nagyon megköszönném!!!Légszives segítsen valaki!!! -
AS #1412 Bugok kivan javítva!
Nem akad be senki!
Vámpir sem akadt be se a varázsló! -
csuripi #1411 De nem megy.Legalább is nálam.Most teszem fel 3.-szor. -
csuripi #1410 De nem megy.Legalább is nálam.Most teszem fel 3.-szor. -
AS #1409 DE van térkép! -
kHares #1408 Bár kijött az 1.3, azért csak nagyon alap dolgokat javítottak. Pedig már örültem hogy fél óránál többet nyomok, de az rpg rész hibáit továbbra sem javították. Ismerve őket valószínű ez az uccsó patch, szóval ennyi. -
vizmagus #1407 Lady Ellowyn egy bodéban van, de nekem csak egy őreg nőt adott bodéval de ő egy boszorkány most mivann? Segitsen már valaki... -
vizmagus #1406 Lady Ellowyn az wvil marshalban van gondolom...De merre ?
Előre is köszi -
Savmacska #1405 kössze 

-
AS #1404 Majd ha kijön 1.3 fojtatom.. -
vizmagus #1403 Innen letöltheted macska:http://n7w.atw.hu/
-
Savmacska #1402 sziasztok engem ki*********ul érdekelne a játék csak nem tudom honnan letölteni please help!!!! 

-
csuripi #1401 A rejtett szobákban? -
Lenssver #1400 Sir Falen Forbidden Landson van. -
romero83 #1399 Kösz szépen!
De már a ládákat rég kirámoltam de nem látok magamnál kristályt.
Hiába megyek oda a szoborhoz nem kell életre.
Játékbug???????????
-
doncsabi #1398 hol van tomb of soul?
hol van sir falen?
-
Dant0r #1397 Na, a gyökerek már 1.3-at csinálják, de persze benne lesz az 1.2 is, és már jövőhéten jön, blablabla... -
doncsabi #1396 már meg van
hol van sir falen?
-
doncsabi #1395 hol a naga pályánál a kulcs amivel ki lehet engedni a pasit? -
csuripi #1394 Ha jól emlékszem -
csuripi #1393 Ott vannak rejtett szobák,a kapcsolók a könyves polcon.Ládákba lesz kristály,
azokkal kelted életre a szobrokat,utánna megnyílik a portál.2 szobát keress! -
doncsabi #1392 segitsetek plizz!!! -
doncsabi #1391 hol van sir falen ?
-
romero83 #1390 Szevasztok!
Shadow ruins vagyok.
Megvan 3 rúnakapcsoló.
1 öreg lord mutatta meg.
2 lelökdösös résznél volt.
3 falra kellett mászni.
4 ? merre van?
Végignéztem a fórumot de csak azt írják, vmi szobában van 3 szobor és ott kell ládákat nyitogatni.
De hol van ez a szoba? Mert nálam nincs sehol.
Van még valami. Az egyik könyvtárszobában ahol a két szobor áll egymással szembe és van egy teleport ami nem müködik. A szobrokba nincs kristály szerintem ezé nem müködnek. Ott mit kell csinálni? Vagy onnan kellene továbbmenni?
Előre is kösz!!!!!!!!!!!!!!!4