• sárkánylovag
    Sehonnan nincs pénz, csak az utolsó 2 labiból vale of ruin, black swamp kivettem vagy 100 ezret, főleg úgy hogy gyakran kell eljárni kereskedőhöz leadni, magas a kereskedő képességed és a ládák előtt amin 4 jel véd mindig mentek, és addig próbálkozom amíg valami jó rám való cuccot vagy drágát nem ad.
    Annak sok értelme nincs hogy kiírja hogy ilyen tárgyad már van és nem veszi fel. Így lehet ősszegyűjteni a ládákból a DEMON, DRAGON, MITRILL, és a heavy DEATH teljes öltözeteket. Vannak olyan ládák amik csak fegyvert, és vannak olyanok amik csak páncélt, pajzsot adnak.
    Ha esetleg valakit érdekel leírom hogy mágusként milyen fegyverek hatásosak ha elfogyott az a kevés varázslat amid van:

SPECTRE OF ICE: korán megkapod és az első 3 ütésre jégszilánkkal fagyaszt ezért a játék legvégéig az egyik leghasználhatóbb fegyver.
    A legjobban harcolható:
    KAMA OF THE VOID (kaszazszerű)Level 8,a mágikusan nem sebezhetőket is sebzi
    lásd a 3szemű az utakon, amivel varázslóként sokszor meggyűlt a bajom.
    NETHER IMPALER (lándzsa)ami tömeggcikk minden repülő boszinál van.
    ideális minden jégre immunis repülő lényre mert elektromos kisülése van és távoltart.
    Repülő és tömegben támadó lények ellen pedig a ki nem fogyó DRAGONSTAFF ideális túlélőkészlet.

Amikbe nagyot csalódtam:
    STAFF OF SUMMONING L7, (10es magic levelen se teremtett semmit),
    VINTER KATANA L7,jókat üt de csak ritkán fagyaszt
    BLADERELIC OF NIGHT L9 nagy ütés, de nincs speckója, többet kapsz mint adsz :O)

Én sajna elakadtam a pokolba hiába öltem meg a lényeket amik kijöttek a kapun nem nyílik ki, bosszantó programhiba, megvárom a 1.2 es patch et, ha azzal se akkor :O((((