2813
  • Tower Guard
    De jó neked KIJÁTSZOTTAD!!!!A fenébe én meg itt killódok a béka segge alatt
  • Tower Guard
    Elakadtam a Fathien Strongholdban.Megvan az egyik lift lever de a másikat sehol nem találom.Ha valaki tud segíteni az szóljón légyszives.Ja és még az hogy hogylehet teremteni szörnyet mert megvan pl. az undead elkezdem teremteni de nem csinál semmit csak elhasználja.
  • Ljana
    Megcsináltam a naga templomot Hova tovább.

Nemtudok vale of ruinba eljutni HELPPP PLEASE
  • sárkánylovag
    YESSSSSSS I DID IT !!!!!
    VÉGIGCSINÁLTAAMMMMM..mmm...mmm...mmmm
    Ha tudnék képet berakni megtenném
    Van egy nagy fordulat a végén...
    A főmonszta SHADUROT kegyetlen jól néz ki...
    Valszínű csernbilban nevelkedett az apukája, ott is foga van ahol másnak haja :O)
    A király lánya nos az NO'1 ! Olyat keress a szobádba insane ;O).
    Bárki bármit is mond szerintem egy nagyon kellemes szerepjáték, és összességében bugokat leszámítva, ott van a nagyok között.
    Ja egy jótanács még a végére, 3. elakadtam a pokolba, mert egy nagy fal mellé rakja ki a monsztákat és okos gép a nagy démonokat ott hagyta a portálon a többit meg oda pakolta ahova tudta, a repülőket a levegőbe ami meg maradt BELEPAKOLTA A FALBA :O), ezért ha elakadnátok, küldjetek be pár varázslatot oda is, hátha kukucskál még valaki !!!
    Mint az oszkár gálán : fenksz for fadör madör és mindenkinak aki segített a többieknek, élveztem veletek az együttlétet sziasztok !!!!
    [#
  • doncsabi
    hol van Drakes West?
    ahol a dragon egg tojás van?
  • doncsabi
    meg van ulm vára
  • romero83
    Shadow Ruins
    Merre van a négy rúnakapcsoló?
  • insane2
    köszi sárkánylovag, rohanok haza és feltérképezem..... a lakásom
  • sárkánylovag
    Most én kérek egy kis segítséget. Mivel megcsináltam amit kért és még se nyílik ki az ajtó kérem azt a valakit aki írt egy karakter átemelő progit hogy írja le hogy hol van és mire jutott vele ...
    A manónak se találom a linket pedig itt láttam.
  • sárkánylovag
    én írtam annó de nem teljesen ezt...
    Naga térkép:Naga térkép
    Ha kiszabadítottad akkor fenn lásd térkép kinyílik egy ajtó.
    A térképen: Gate open after Vandane is freed.
    Ez csak az ajtó, ott még benn kapcsolgatni kell és nyílnak ki folyamatosan folyosórészek. A gázmaszk is csak ahhoz kell hogy azt a lenti kör alakú kulcs ami a gáz tartályban van felvehető legyen, egyébként el ne add mert a király lányát őrző boszorkány a játék legvégén kicsinál pillanat alatt nélküle.
    (tüskekoszorú+elgázosítás)
    Amúgy meg készülj fel lelkileg azt hittem Nagától nem jöhet szivatósabb már
    DE ... a shadow
  • suty3r4
    Ha van Naga templomos térképed, akkor ott le van minden pontosan rajzolva.
  • suty3r4
    Felnyílik egy rácsos ajtó, bejutsz egy kisebb labirintusba, ahol van 3 kapcsoló, ezeket kell bekapcsolni és már mehetsz is tovább abba a terembe, ahol a maszk van. De megeshet, hogy kell a továbbjutáshoz a 2 loose brick is.
  • sárkánylovag
    Insane Akkor nem ismerheted jól a saját lakásod, nézz körül hátha van pár szöszke lány egyik szekrényben...
  • doncsabi
    ulm várában össze vissza
    megyek körbe de sehogy se jutok ki
    segitséget köszi
  • doncsabi
    egyik kart meg találtam a másik kar hol van a Ulm várában és hogy lehet teljesiteni a küldetést mert ugyan oda jukadok ki?
  • insane2
    Szevasztok. Általában nem szoktam minden elágazásnál felütni ezt az oldalt, de most feladtam:
    A NAGA TEMPLE-ben vagyok, kiszabadítottam az ipsét, és azt írtátok, fenn kinyílik egy rácsos ajtó, ahol felvehető a 100%-os gázmaszk. Én mostanra már jobban ismerem a Naga templom folyosóit, mint a saját lakásomat, de az istennek nem sikerült ráakadnom a maszkra. HOL VAN, KÉRLEK SEGÍTSETEK!
  • Methylisocloro
    egyszer már igazán megcsinálhatnák hogy a screenshot rögtön bemenne a fórumba :D
  • Methylisocloro
    Nekem a liftnél volt - azt nem kellett külön megkeresni
    kart a 4karos terem után kell használni - az meg a 4karos terem előtt van egy téglával nyitható rejtekajtó mögött
  • sárkánylovag
    úgy hogy megnyomod a Print Screen gombot :O) Viszont ide berakni már nem lehet csak linkről :(
  • doncsabi
    hol van a lift karja a ulm i várnál?
  • suty3r4
    Kössz, majd kiderül. Még jó, hogy bolen fields felé kell menni. Mondjuk az is A-F között van, csak kicsit hosszabb az út. :-)
  • jokerzero
    14-es szintű a medium weapons-om, de nem adta meg. Na de mindegy használok hevy pole weapon-t
  • Methylisocloro
    Warlord-nak tudnia kellene. minimum level3 medium weapon skill kell hogy fejleszthesd
  • jokerzero
    Szerintem még ide sorolhatod még a Winter Shurikent is. A legjobb thrown weapon és mindig fagyaszt.
    Ja és egy kérdés bárkinek: hogyan lehet scrrenshotot csinálni?
  • Methylisocloro
    Köszi a válaszokat. Hát én lusta vagyok állandóan a kereskedőkhőz rohangálni. Shadow Ruins-ban járok , onnan ugysem szabad közben kimenni - remélem ezt tudjátok ;)
    Staff of summoning-nál nem lehet hogy Invoke-t kell alkalmazni?

suty3r4: én fargrove és bolen fields között a celestial shrine táblánál találkoztam vele
  • sárkánylovag
    Sehonnan nincs pénz, csak az utolsó 2 labiból vale of ruin, black swamp kivettem vagy 100 ezret, főleg úgy hogy gyakran kell eljárni kereskedőhöz leadni, magas a kereskedő képességed és a ládák előtt amin 4 jel véd mindig mentek, és addig próbálkozom amíg valami jó rám való cuccot vagy drágát nem ad.
    Annak sok értelme nincs hogy kiírja hogy ilyen tárgyad már van és nem veszi fel. Így lehet ősszegyűjteni a ládákból a DEMON, DRAGON, MITRILL, és a heavy DEATH teljes öltözeteket. Vannak olyan ládák amik csak fegyvert, és vannak olyanok amik csak páncélt, pajzsot adnak.
    Ha esetleg valakit érdekel leírom hogy mágusként milyen fegyverek hatásosak ha elfogyott az a kevés varázslat amid van:

SPECTRE OF ICE: korán megkapod és az első 3 ütésre jégszilánkkal fagyaszt ezért a játék legvégéig az egyik leghasználhatóbb fegyver.
    A legjobban harcolható:
    KAMA OF THE VOID (kaszazszerű)Level 8,a mágikusan nem sebezhetőket is sebzi
    lásd a 3szemű az utakon, amivel varázslóként sokszor meggyűlt a bajom.
    NETHER IMPALER (lándzsa)ami tömeggcikk minden repülő boszinál van.
    ideális minden jégre immunis repülő lényre mert elektromos kisülése van és távoltart.
    Repülő és tömegben támadó lények ellen pedig a ki nem fogyó DRAGONSTAFF ideális túlélőkészlet.

Amikbe nagyot csalódtam:
    STAFF OF SUMMONING L7, (10es magic levelen se teremtett semmit),
    VINTER KATANA L7,jókat üt de csak ritkán fagyaszt
    BLADERELIC OF NIGHT L9 nagy ütés, de nincs speckója, többet kapsz mint adsz :O)

Én sajna elakadtam a pokolba hiába öltem meg a lényeket amik kijöttek a kapun nem nyílik ki, bosszantó programhiba, megvárom a 1.2 es patch et, ha azzal se akkor :O((((
  • suty3r4
    Illetve még egy kérdés. Voraatussal ToS-ban kell beszélni, vagy rögtön kinyírhatom, mert már 3* beborítottam, de Vartugg nem ér rá velem beszélni. Pedig egy hónapot állok a tűz mellett, naponta 2szer meglátogattam, de semmi, pedig a szeme is nálam van.
  • suty3r4
    A Marauder küldetés kivégzendő célpontja hol található? Azt írja, hogy Arindale-Fargrove között. Ha 15ször nem jártam végig az úton, a hegy mellett, meg ilyesmi, akkor egyszer sem.
  • jokerzero
    Szerintetek az bug, hogy megcsináltam már az Imperial, a Warlord és a Battlemage class-t is és nem kaptam heavy weapon képzettséget?
  • Methylisocloro
    174 jégszilánk? az mi?
    nektek honnan van pénzetek? nekem mindig csak párezer forint gyülik össze azon meg papi varázslatokat veszek
  • Methylisocloro
    második alaposztályra gondolsz? szerintem mindenképpen érdemes választani
  • Methylisocloro
    Ja látom hogy már a elder trials-t csinálod - azt ha befejezted akkor ulm-ba kell menni az Argalia? páncélért és ha azt visszahozod az elf tanácsnak akkor beengednek emmindor-hoz a toronyba
    A fentről lövöldöző az eltünik amikor mindenkit kiirtottál a szobából amikor lejön a lift (bár én nem figyeltem, teljesen lefoglalt a lenti irtás) egyfolytában rohangálni kell hogy ne találjon el
    Van fire védelmed?
  • Methylisocloro
    A house of tiger küldetését kell megcsinálni
  • Methylisocloro
    DEATHLORD VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!
  • csuripi
    igen,de lessz még több ilyen ajtó is.
  • sárkánylovag
    megöltem a 2 cocodemont de nem nyílt ki az ajtó neked igen ???
  • sárkánylovag
    Üdvözlet a pokolból !!!
    A képeslap feladója Sárkánylovag.
    Mitrill páncélban sárkánypajzzsal.. ahogy az idei trendi diktálja :O)
  • doncsabi
    hogy lehet ki nyitni a Arindale ben a great tovert/toronyt/?
  • doncsabi
    lehet e választani hogy az alap tulajdonsága mellet mit válaszak harcos ,lovag stb?
  • doncsabi
    the chamber of spirits -magic seal hogy lehet ki nyitni?