Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem addigra elolvasod😊
Ha pedig úgy nem megy, akkor a 62.68.164.4 -re
22.20-kor bocs
mondjuk ha 21 óra 20-kor elindítom, próbálj csatlakozni a 169.254.221.191 ipre. Talán.
Kipróbáljuk a játékot neten is? Megpróbálok csinálni egy kisszervert, hátha tudunk csatlakozni...
Tényleg nem volt izzasztó.
Ja már meg is van?Én még mindig a 4. rúnát keresem.Lehet,hogy hülyeséget csináltam,mert megvoltak a kövek amikkel életre keltem a 3 szobrot,csak még régebben másik szobrokat keltettem vele életre.Úgyhogy egyelõre tanácstalan vagyok.
Nem-e? Benyomom a tuzellenallas varazslatot, eloveszem a fagyasztobaltat, de még az sem kell😊)
Mar meg is tettem..
Mar meg is tettem..
Bocs azt akartam írni,hogy nem lesz könnyû dolgod a kis sárkány anyuval.
Sakk átvíve.8 teleport átvíve.Most a 4. rúnát keresem.Abba a szobába vagyok ahol 3 szobor+4 kapu.Próbálkozom.
És még 1-szer köszönöm!
Sakk átvíve.8 teleport átvíve.Most a 4. rúnát keresem.Abba a szobába vagyok ahol 3 szobor+4 kapu.Próbálkozom.
És még 1-szer köszönöm!
De ami lehetsz, már nem emlékszem hogy hívják azt a lordot, az szinte semmiben nem különbözik a deathlordtól
Vagy rárj csak...Knight vagy most?
Akkor nem, azt hiszem
Akkor nem, azt hiszem
ja
Megnéztem.Nem lesz dolgod vele.Lehetek még deathlord?
Figyeljétek, mindjár azzal a kérdéssel tér vissza, hogy mit kell csinálni a sakkor teremben😊)
Nincs mit.
Most már csak abban bízom, hogy jót küldtem el😊)
Most már csak abban bízom, hogy jót küldtem el😊)
Meg kaptam!KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!
Már esekn is neki.
Már esekn is neki.
ja. De most megint küldtem egyet és azt mondja, hogy message has been sent
Azt írja hogy 20 MB szabad.vipmailre küldted?
Bocs Csuripi, de ha ez 80szor el nem küldte, akkor egyszer sem😊)) Bocsi! Remélem van tárhelye az e-mailcímednek, mert nem akarta küldeni, aztán idegességemben vagy 15x rákattintottam a SEND-re😞((
sárkánylovag! taktikázd ki, mert nem tudom, csak a játékszabályokat😊) Az elején 2-t ugorhatsz. A szobrok lépegetnek és üthetnek elõre 2 kockával is, ill. ferde irányba ha az õ színükön állsz, hátra viszont nem. Már én sem emlékszem merre kell kezdeni, de szerintem ez a shadow ruinsz "legérdekesebb" feladata😊)
A teleportos rész majd akkor, ha megvan a kard és beszéltél a lovaggal.
Egyébként azért válaszolgatok, hogy nekem segítsen már valaki😊)) Már régóta elakadtam.
A teleportos rész majd akkor, ha megvan a kard és beszéltél a lovaggal.
Egyébként azért válaszolgatok, hogy nekem segítsen már valaki😊)) Már régóta elakadtam.
Akkor lehethogy azt a páncélt nem hoztam el?😞( Nálam nincs semmiféle páncél..
Nem én mondtam, hogy csak "3 ereklye" van nálam. Csak rávílágítottam, hogy már 4. Ehhez mit szólsz?
Kérdezd N1MROD-ot, tuti keni a választ! :-)
Nyahh hátha valaki... kell nekem még két rúna, az egyik az a sakkozós, bárhogy megyek elõre mindig lezáródik aza fránya fal mi ebben a logika?
A másik meg amikor van az a 9 teleport és a szoba közepén az a kis luk.
Na ott is az összeset kipróbáltam de csak nem lett nekem középen rúna 😮)
HELP...
A másik meg amikor van az a 9 teleport és a szoba közepén az a kis luk.
Na ott is az összeset kipróbáltam de csak nem lett nekem középen rúna 😮)
HELP...
Hogy kell felszerelni a duplafegyvert? adtam arra is de nem tudom használni
csuripi! nem küldted el a mentést😊
ha tudja vk Mage Alister "aszem Így irák".
Ad egy küldit az egyik hogy valaki levelét mutassam meg Lord Dewenmornak.
De sehol nem találom.
Jól leirtam mi na ha valaki ot jár és tudja mire gondolok szoljon!
holgy lépek felhjebb a varázs lo lépcsõn Alister vagy ki nem ad küldetést a Banya sem a Devil Marsban kitöl kapom a köv küldetést?
Köszi!
Ad egy küldit az egyik hogy valaki levelét mutassam meg Lord Dewenmornak.
De sehol nem találom.
Jól leirtam mi na ha valaki ot jár és tudja mire gondolok szoljon!
holgy lépek felhjebb a varázs lo lépcsõn Alister vagy ki nem ad küldetést a Banya sem a Devil Marsban kitöl kapom a köv küldetést?
Köszi!
Ez nagyon fontos infó! köszi
A naga templomban van vért is? Hol, én nem találtam. Hogy néz ki?
Kutyka ússz eggyet-kettõt a víz alatt, találsz pár kriprát a víz felett amelyikben van gomb a falon, megnyomod, kinyílik a fal, találsz a kopotsón egy páncélt. Azt elcsórod és idány vissza Arindalebe a Hall Of Lordsba. A páncélt ott elveszik tõled😞
Na wizárd vagyok.
Csak amikor vért elvitem nem jelent meg semilyen vámpir...
Csak amikor vért elvitem nem jelent meg semilyen vámpir...
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Mint azt lentebb írták, balra mész a kapcsolós terem elõtt, ott találsz majd hérom koporsót, melyek mellett van egy kapcsoló- kinyílik egy titkos ajtó- ott van a kar. De pl én nem találtam a kart, így maradt az úszás. A kapcsolós terem után, ahogy beleugrassz a vízbe, rögtön van balra is meg jobbra is a víz alatt alagút, amin átúszhatsz a rács túloldalára( max 1 életpia).
A NAGA templomból elhozott mellvért is egy ereklye. Tegnap a ToS-ban a fõmufti meg a zsoldosai kicsit megizzasztották az emberem. Köszi a vámpíros segítséget.
Úgy látszik csak én leszek szuper varázsló!
én alapból elfet inditotam mert azok tudnak legjobban varázsolni.
Nekem a boszi adott küldit!
én alapból elfet inditotam mert azok tudnak legjobban varázsolni.
Nekem a boszi adott küldit!
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
bocs csak a progi írja liftnek, de egy kis szar hely ahol van két db hely ahová szerintem a kar kell
CSõsztök!! Én eléggé elakadtam a Fathien Strongholdba, de valaki azt is mondta nem is kell oda menni, most mi tevõ legyek már bejártam mindent és ott lent ahol négy karból kettõvel kinyílik az ajtó ott van kettõ rossz lift amihez gondolom én kar kellene, hol találok ilyet?? elõre is köszönöm: Kurty
Lukutus Majd légy szi nekem is segits ott járok ahol letettem a kürtöt.
Aztán beszéltem emindorral utánna Dewenmor kastéja kinyirtam mindekit kiszabadítottam a királyt Beszéltem a pincér csajal és ezután mi jön!
Vagy mijen küldöt kell csinálni?
Tényleg Forbeddigbe hogy jutok mert skuldoom ba még nem engednek át és lennne ott gy kis dolgom!
Szal Segitsen valaki!
Köszi
Aztán beszéltem emindorral utánna Dewenmor kastéja kinyirtam mindekit kiszabadítottam a királyt Beszéltem a pincér csajal és ezután mi jön!
Vagy mijen küldöt kell csinálni?
Tényleg Forbeddigbe hogy jutok mert skuldoom ba még nem engednek át és lennne ott gy kis dolgom!
Szal Segitsen valaki!
Köszi
Bocs más!Az Inno 6600GT-m túl hangos,érdemes befektetni 1 zalman réz VGA coolerbe?Ma sajna nem tudtam nyomulni,most meg 7-re mehetek melózni.
lucutus!
Segíts már akkor légyszi. Elakadtam. Megcsináltam a shadow ruinsos küldetést, a kürtöt már letettem abba a szentélybe, megvan a pajzs ereklye és a shadow ruinsos varázsbot. Azokat még nem tettem helyükre. Vartrugghoz kéne visszamennem, de az nincs ott. 2 ereklye maradt, de nem tudom most hova menjek, hol keressem.
Segíts már akkor légyszi. Elakadtam. Megcsináltam a shadow ruinsos küldetést, a kürtöt már letettem abba a szentélybe, megvan a pajzs ereklye és a shadow ruinsos varázsbot. Azokat még nem tettem helyükre. Vartrugghoz kéne visszamennem, de az nincs ott. 2 ereklye maradt, de nem tudom most hova menjek, hol keressem.
Na végre végignyomtam /azt hiszem/. Legalábbis kinyírtam egy nagyon ronda szörnyet, elötte kiszabadítottam a lányt,kiszabadítottam a varázslót a kürtel, kövtekezõ kép Fargrove palota terem és nem tudok eggyik ajtón sem kimenni, mind zárva van , ott van a varázsló a király + a csaj de a szónoklatuk után eggyik sem akar megszolalni. Lehet hogy ez a vége. Amugy fighter-el mentem és 44-es szinten fejeztem be. Szerintem nem volt rossz progi, lehet majd nekiállunk multival is páran.
Na csá.
Na csá.
Bocs Fefe, csak amire nem emlékszem arra sajnos nem tudok válszolni. Próbálj elmenni Arindalebe a hall of lordsba és amikor beengednek(asszem kell várni "pár napot") beküldenek az Õsewikkel megküzdeni, aztán meg ulmban és így tovább. A csajt még nem tudom hogy kell megtalálni, mert az én kérdésemre sem tudott senki sem válaszolni, viszont az biztos, hogy nem az elején lesz, hanem a játék végefele. Adig csináld azt a küldetést, amit megadtak.
Varázslóval még nem mentem, úgyhogy passz. Olvass vissza, hátha megtudsz vmit.
Varázslóval még nem mentem, úgyhogy passz. Olvass vissza, hátha megtudsz vmit.
<#schmoll2>#schmoll2>
Már megkérdem miért nem válaszol arra a kérdésemre senki!
Husszu a válasz!
Mert nekem elég ha egy képést mondtok el!
Köszi
Husszu a válasz!
Mert nekem elég ha egy képést mondtok el!
Köszi
Az tényleg nagyon jó. Szerintem a logjobb, habár nem szállnék vitába. Elmész mondjuk arindaleben a fegyverárushoz(nem a japánhoz, hanem a másikhoz) kéred, hogy lehess Fighters Guild tag, megcsinálod, amit mondanak, kéred a Maruader rangot, megcsinálod a vele járó küldit, aztán Kérheted, hogy lehess deathlord és ott is el kell menni küldetést csinálni. Ennyi
Szevasztok,
Van egy gondom. Az öreg ipse északon (ha jól tévedek Davenmor lányának a szeretõjének az apja :-) ) rámbízza, hogy keressem meg a fiát. Biztos elmondta hol kell keresnem, de olyan szövegáradatot zúdított rám, hogy lusta voltam végigbogarászni. Tud valaki segíteni hol keressem?
Van egy gondom. Az öreg ipse északon (ha jól tévedek Davenmor lányának a szeretõjének az apja :-) ) rámbízza, hogy keressem meg a fiát. Biztos elmondta hol kell keresnem, de olyan szövegáradatot zúdított rám, hogy lusta voltam végigbogarászni. Tud valaki segíteni hol keressem?
KÖSZI A SEGITSÉGET!
Azt tudja vk. higy a lord devenmor os küldetést mikor elrabolják az õ lányárt akor mit kel csinálni Mert én nem mondja mán el vk!
Sürgös mert már lasan meg unom!
Hogy lépek feljebb a varázsló "létrán" egy lépcsõfokot!
Köszi
Azt tudja vk. higy a lord devenmor os küldetést mikor elrabolják az õ lányárt akor mit kel csinálni Mert én nem mondja mán el vk!
Sürgös mert már lasan meg unom!
Hogy lépek feljebb a varázsló "létrán" egy lépcsõfokot!
Köszi
Varázsló akartam leni kapok egy ojan küldetést hogy szálitsam el vagy viyek vissza egy varász botot aszem!
De hova kell vissza vinni mert seholnem irja légy szi gyorsan segitsetek!
Köszi
De hova kell vissza vinni mert seholnem irja légy szi gyorsan segitsetek!
Köszi