A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Nem védem, csak próbálok minél többet megtudni róla, és amit megtudok azt felteszem kérdésbe igazak-e, ezeket az elektronikai dolgokat sem én találtam ki, hanem megnéztem a migek elektronikai tudását és ott láttam, hogy elég sivár.
1ként azért szeretem, mert a legszebb, legkecsesebb modern vadászgép számomra, és sok ember számára, ami az amerikai haditengerészet jelképe lett és még mindíg az a sima ember szemébe, attól függetlenül, vannak modrenebb hornetek és társai.
Attól függetlenül milyen régi konstrukció azóta sem tudtak ehhez fogahtóan szép és stílusos gépet csinálni.
Az, hogy a hozzá állásom a géphez tök pozitív nézd már el nekem, én olyan cikkeken nőttem fel aminek a bekezdsést most idézni is fogom:
"A Tomcat a csúcstechnika repülő fegyverrendszer- Nagy sebességének és nagy hatósugarú fegyvereinek köszönhetően több száz mérföldnyire a repülőgép-anyahajótól is képes végrehajtani feladatát. AWG-9 típusú fedélzeti radarja segítségévelhat célpont egyidejű megtámadására alkalmas, és Phoenix rakétáival az ellenséges bombázógépet már 150 mérföld távolságból is letudja lőni."
Lehet elfogult vagyok vele mert tényleg nagyon imádom a gépet, de te meg pont az ellenkezője, csak kritikát tudsz rá mondani hogy iylen szar olyan régi semmire se valo okádék gép ami 1 lomha roncs, azt nem veszed hozzá, hogy ahhoz képest milyen idős mit tud, vagy milyen volt fénykorában.
Akkor részemről ennyi volt a Tomcat itt. Köszönöm [NST]Cifu-nak és a többieknek a válaszokat.