A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Nem értrem miért véded azt a csoffadt öreg fogatlan macskát... mindegy én feladom... MEg vagy győződve róla hogy jobb anélkül hogy utánnanéznél meg vagy győződve hogy egy lassan 40 éves konstrukciónak jobb elektronikája van még felújítás után is mint egy Mig29-A-nak vagy istenugyse egy Mig-29Sz-nek??? ÉS ha neadj isten van neki mire megy vele?? őszintén áruld el nekem?? mit csináljanak vele?? kitörölheti a seggét vele mert egy nagy lomha nehéz dög amibe nem szorult egy cseppnyi agilitás sem!!! A fegyverzete maximum Bombázók ellen hatásos.. hiába látja a gépeket a radarjával egy szük tartományban (pl csekkold csak le hogy az az általad annyira übernek tartott radar milyen szögtartományban hozza az adott maximális teljesítményét??? és utána hasonlítsd a Mig vagy a Szuhoj "elavult" technikájához...
Ez kicsit kezd olyan lenni mint mikor a ruszkik azon vitatkoznak, hogy a LA-7 gyorsabb volt mint a Me-262....PArttalan és nincs értelme.. tőlünk várod, hogy alátámasszuk azt a zöldséget amit mondassz?? mert az! Adatokkal te támaszd alá keresd metg őket.. nem egy linket kaptál már.. én Kicsit belefáradtam ebbe az idióta beszélgetésbe.,. kérdezel válaszolunk és újra megkérdezed amíg neked tetsző nem lesz a válasz...