A repülés szerelmeseinek topikja.
  • DJviolin
    Nekem kb. 8 éves korom óta a legkedvencebb vadászgépem, amely a szívemhez nőtt, a 97-es repnap után, az az f-16 Fighting Falcon. A szuhojok is kedvencek, de ez az a gép, amelyet gyerekfejjel csodáltam, az f-16-os. Valószínűleg azért nem választottuk az f-16-osokat, mert kiöregedett gépeket akartak ránksózni. De könyörgöm miért nem lehet a magyaroknak egy picit kötözködni??? Ha elkezdtek volna harcolni, hogy debizony nekünk zsír új gép kell, akkor biztos csinált volna a Lockheed 14 db-ot. Beszurták volna őket a gyártósoron néhány amcsi gép közé. :-))Tudom, hogy ebbe is Fly-By-Wire kormányzás van, asszem, mert jobb oldalt van a bot. De ez akkor is klafa gép. Ez nekem kell!!! Asszem kérek majd amcsi állampólgárságot felnőtt koromban, és elmegyek amcsi vadászpilótának. :-))

A gripennel meg az a bajom, (sok bajom van vele), hogy olyan svédes :-( Nem tetszik a külseje. Szerintem ronda. Nem tetszik ahogy a törzs fekszik a levegőben. Nekem a mig-29 repülése tetszik, ahogy tiszteletet parancsol, amikor elhúz feletted. A gripenben még az nem tetszik, hogy hol van az a vagány hajózóruha, amit a magyarok meg az amcsik meg a hollandok használnak. Egszerűen nem tetszik az a kitömött Darth Vader szerelés. Ocsmány. Legalábbis abban a ruhában nem lehet a csajoknak vagizni. Nem is akarok már magyar vadászpilóta lenni.

DJviolin