Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Máj beszt...

Glpetyus
Nagyon jó

És most kivételesen le se zuhant😛P

Glpetyus
Szép kép...

Glpetyus

Glpetyus
UP

Kata

ISTEN VAAAAAAAAGY!!!! Kedvenc madaram. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Papirzacsi
Egy szép repcsi, és mégszebb manõverei:
Video

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Falconer
Király egy kép

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kata
Mert itt mellõzzük a drogtémákat.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez tök élethû!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
köszi

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
király ez a topik banner 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Adi
Hi-hi!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Kitöröltek!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[NST]Cifu
Ilyet egy másodpercig sem állítottam 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

cifuatwork
Nem Ér....
Megmondtam, hogy utasszálító és mûrepülõ gépekben én béna vagyok...

KÉPREJTVÉNY:

cifuatwork
UP!

MerlinW
szvsz k* jó lett a kép😄 és LoL😄

[merlinw.org]

Kata
Szerintem meg nem. Mindkettõn jót röhögnének. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Ha Kata mást ígér nem pofont akkor egybõl meg lesz a tettes😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

cifuatwork
Azért lenne a fogadtatásban egy kis különbség szerintem... 😊))

Kata
Lehet, hogy aki küldte, nem tudja a teljes nevem.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Lol a név! Csak szimplán és szolidan.. KATA 😄
Punkerwork

Kata
Minek? Ennyi erõvel a rokkantnyugdíjas Mari néni is rajta lehetne, mint Miss Ecseri piac 2004... :/

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
nem is rossz, helyedben elküldeném a cégnek 😊

cifuatwork
LoL! 😊)))

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Tegye fel a kezét és jelentkezzen a tanáriban két hatalmas pofonért! 😊)

Kata
Srácok, ki volt ez?

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Gorbachev is volt már Pizza Hut reklámban 😊
Kata
Szerintem írd meg neki a kiigazításokat, biztosan örülni fog neked. 😊 Az oldalán megtalálható az e-mail címe is.

[/cserf][/fülünyúl]

Pedig az is hatalmas. Van egy blog (asszem május 11.), amiben arról ír, hogy megpróbált a magyar királyi postán feladni egy bélelt borítékot, amiben egy kínai zsebrádió volt - bekapcsolt állapotban. A könnyeim potyogtak a röhögéstõl, amikor olvastam 😊

[NST]Cifu
Õõõõõ....
Ez az történet pár ponton kiigazításra szorul, vagyis mondhatjuk úgy, hogy csak annyi igaz belõle, hogy a Proton hordozórakéta oldalán ott díszelgett a Pizza Hut logó, minden más téves/ferdítés:

-A 'Zvezda' konkrétan csak az amerikai támogatással készült orosz gyártmányú 'Zarya' modulhoz csatlakozik, és csak a 'Zarya' csatlakozik valódi amerikai modulhoz (a 'Unity'-hez), a 'Zvezda' másik oldalára pedig Szojuz-TM/TMA tud dokkolni.

-A Pizza Hut cég eredetileg is a Proton rakéta borítására akarta rakni a logót, mégpedig azon megfontolásból, hogy a fellövés képei elõzetes becslés szerint mintegy 500 millió nézõ fogja látni a hírekben. Ebbõl kifolyólag erõs kétkedéssel fogadom azt, hogy mindenféle 'világûr viszonyait' elviselni képes matricát készítettet volna magának (hogy az állítólagos 'állandó napsütésrõl' már ne is beszéjünk 😊).

Itt az egészrõl egy kis hír - némileg több a valóságból...

Ha ez az a 'droidzóa', ahol anno egy robbant elmés (és enyhén sem tényszerû) elemzést kerekítettek a Gripen-rõl, akkor meg kell hagyni, tartja a szinvonalat... 😊)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
naná, törzsolvasója vagyok, de csak a droidzónának, a blogok nem igazán érdekelnek

[/cserf][/fülünyúl]

Szoktad olvasni TomCat blogjait? 😄 LoL! 😄😄

Kata
a sztori idézet kedvenc "tomcat"-ünk droidzónájából

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Miért? Egy orosz hordozórakétára már ragasztottak Pizza Hut-os matricát. 😄

A sztori: Az ISS egyik fontos eleme az orosz Zvezda (Csillag) tudományos modul. Ezt egy Proton hordozórakéta állította pályára 2001-ben. A felbocsátást nagy hírverés elõzte meg, hiszen ez volt az elsõ eset, hogy orosz gyártmányú ûreszköz tartósan összekapcsolódjon egy amerikaival, és bár a hidegháborúnak már vége volt, az újságírók az "enyhülés" újabb lépését látták ebben is. Droidok, persze, de vannak náluk nagyobb droidok is. Róluk szól ez a történet.

Meghallotta ugyanis a Zvezda hírét a Pizza Hut vezetõsége. Valamelyik baromnak kibuggyant a fejébõl az ész, és kitalálta, hogy rá kellene ragasztani a Pizza Hut logóját a Zvezda oldalára, mert akkor az az egész világon, minden híradómûsorban látható lesz, amikor az ûrállomásról tudósítanak. Hurrá, gondolták a balfasz juppik, milyen hatékony, meg milyen kreatív! El is szalajtották az ügyeletes csicskást az orosz ûrügynökséghez, a Roszaviakozmoszhoz, megtudakolni, mennyibe kerülne ez a móka. Egymillió dollár, vágták rá az anyagias ruszkik, akiknél jó pénzért bármit meg lehet kapni. A Pizza Hut rábólintott, de elõbb még elköltöttek legalább ugyanennyit arra, hogy egy amerikai vegyipari cég kikísérletezzen nekik egy olyan matrica-fóliát, ami kibírja a világûr viszonyait, a mikrometeoritokat és az odafenti állandó napsütést.
Ezek után az okos amerikaiakok fogták a szuper matricájukat, és körbetapétázták vele - a hordozórakétát! Bravó... Biztos nagy volt az öröm a Pizza Hut háza táján, amikor megtudták, hogy a kétmillió dolláros találmányuk a magaslégkörben levált a Zvezdáról, és elégett a picsába. Talán ésszerûbb lett volna ezt a bõdület sok pénzt a pizzájuk ehetõvé tételére fordítani.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én is épp ezt akartam mondani. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Ha csaj van rajta, akkor mindenki észreveszi a gépet, meg a légitársaság nevét, egyébként lehet hogy ha vkit megkérdeznének hogy mi az a Sky Europe, akkor aszondaná hogy ebédkihordók.

Punkerwork
majd otthonról felrakom a többi képet.

I.C.ram
Lassan ott tartunk, hogy a repcsiken szponzorok jelennek meg. 😊
I.C.ram
Repülõ dombor miatt, tök szar ez a kép róla, egyébként szép csaj. 😊
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
?=!
I.C.ram
Nem értem, hogy miért jó egy légitársaságnak az, hogy egy csaj legyen rajta?
Kata
ezt most bent hagyom, mert tetszik. 😊 Elképesztõ összeget fizethetnek egy modellnek egy ilyen "plakátért"...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
upsz ez kicsit nagy lett, a többit majd linkelem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"