A repülés szerelmeseinek topikja.
-
kiskapucska #11854 Én nem csodálkozom azon, hogy a svájciak ilyen mentalitásúak, hisz eléggé elszigetelték magukat, mindig is kicsit különcködők voltak.
Én ahányszor ismerkedtem külföldiekkel fesztiválokon, mindegyik nagyon jó véleménnyel volt Budapestről. Tudják, ismerik a negatívumait, de emellett a szépet és a jót is megjegyzik. Melyik fővárosban nincs olyan kerület, ami koszosabb és aljasabb az átlagnál?
Ha rossz véleménnyel vannak rólunk, az megalapozott. Na igen. Mindenki csak szidalmazni tud, és általánosságban, mindenki nevében beszél. De ti tesztek azért valamit, hogy jobb legyen a helyzet? Mert mindenki ugyanúgy bunkó marad és továbbra is szemetel, ha csak az alap dolgokat vesszük figyelembe..
Én eddig csak Finnországba repültem. Helsinkiben szálltunk le. Finnair-rel utaztunk. Jó előre lefoglaltuk a jegyet, lehet volt félév is. Kb. úgy jöttünk ki így, mintha fapadossal utaztunk volna. A személyzet nagyon kedves volt, és a kapitány is sokat beszélt az utasokhoz. Ha valaki bírja a hideget, annak csak ajánlani tudom. Eddig csak nyáron voltam sajnos, de tervezek egy igazi téli finn utat is, amikor jó sok hó van már :)