• DonSmith
    Olyan programot ami mindenkinek tökéletesen kielégíti az igényét képtelenség csinálni (legalább is a cégünknek ez nem sikerült pedig egy ideje már próbálkozik vele) . Ami az egyik felhasználónak kell az a másiknak csak nyüg. Az arany középutat nehéz megtalálni, vagy pedig jól paraméterezhetővé kell tenni a progit. Lehetőség arra hogy az általam nem fontosnak tartott dolgokat a gép elvégezze helyettem. Élve az előző példával ha én szeretem a valósághűséget akkor a kari játék közben igen is menjen el vécére (legfeljebb majd egyeztetek vele és én is akkor megyek :))) ), de ha valaki ezt nem igényli akkor egyszerrűen nála ezt ugorja át a progi és Ő fordíthassa az idejét arra amit ő fontosnak véle.
    Visszatérve az erotika témára egy kicsit. Nem az hogy ez nem jutott eszébe senkinek, csak ugyebár ezekt a játékokat elég rendesen megvizsgálják un. szakértők és amit ők vagy a törvények nemkívánatosnak nyilvánítanak az nem is kerül bele. De az erotika ott van az online játékokban a karakterek által. Pl lineage2-ben kaptam már ajánlatot egy forró éjszakára egy orc szukától :)))).
    Szóval ha képileg nem i jelenik meg, de a levegőben azért ott van. :)))