• DonSmith
    Szerintem tök fölösleges azon vitatkozni hogy elkészül vagy sem! Az idő majd eldönti!!! Az is tök mindegy hogy ez egy ál hír vagy sem mivel ha mást nem is de azt elérték hogy egykét őrült ember, köztük én is, tök belelkesedik tőle és egy forumon egymást csesztetik .
    Ami a mail címeket és az homepagt illeti. Én sem szivesen adom ki a mail cimem, inkább olyat adok eg amire lehet irogatni és nem fog állandóan villogni a levelem jött ikon a gépemen és ha van kedvem meg időm a meló melett akkor majd elolvasom a másikat. Homepage meg ha indul, akkor ugy is kiírják ide :)
    Ami a kis létszámú fejlesztőgárdát illeti nézzük meg a Microsoftot (nem szivesen hozom fel példának mert utállom őket), de a 3.11 készítésekor nem voltak sokkal többen 5 embernél.
    Ha egy cég felkarolja a projektet mert jónak találja akkor pedig lehet, hogy ad a saját embereiből erőforásokat a projekt meggyorsítására.
    Szóval én is várom a progit de az idő majd eldönti hogy lesz e mit tesztelni vagy sem. Amúgy nincs túl nagy tapasztalatom a MMORPG tesztelésében de jópár gamet végignyomtam és jópár progit teszteltem, tesztelek és fogok tesztelni is azthiszem.
    Ha tudok segíteni szívesen teszem, feltéve ha majd igényt tartanak rá a fejlesztők.

Csak ügyesen és hajrá