Igyekszem minden kérdésre válaszolni, de sajna, amíg a fejlesztők nem válaszolnak nekem, addig én is csak tapogatózom. Egy kedves barátom kért meg arra, hogy segítsek felmérni az igényeket, s mivel törzsgyökeres SG-s vagyok, úgy gondoltam, ez a fórum kitűnő helyszíne lehet a dolognak.
Nos, a KÉRDŐÍV (rich text). Ez csak egy összedobott kérdőív, a barátom instrukciói alapján.
Kérek mindenkit, töltse ki (Word-ben) és küldje el a kész lapot (névtelenül, semmi vírussal!) az alábbi e-mailcímre: [email protected]
Annyit már mondhatok: a Játékról csak azt tudom, hogy nagy valószínűséggel nem lesz ingyenes (többek között ezért is mérik fel az igényeket), de ennek fejében igazán minőségi szolgáltatást akarnak nyújtani.
A Játék fejlesztői felvették a kapcsoaltot a Slitherine Software céggel is (angol cég, ők dobták ki mostanság a Spartan című Játékot!) és amennyiben itthon befutna, akkor egy angol nyelvű változatot szívesen fogadna az említett cég, s akkor akár a világ bármely tájáról játszható lenne az első komoly 3D-s online RPG...
De ez még korai, előbb ugye induljanak be a dolgok.
A srácok úgy tűnik nem habokra mennek, a motort teljesen az elejétől ők fejlesztik, szabadidejükben csiholták az egész világot, lelkes szerepjátékosok, akik között ugye - ezek szerint - akadnak profi programozók is!