445
  • HUNrricane
    A játéknak mi lesz a neve? Van már honlapja?
  • Ferro_TwL
    Hu ez jo hir remelem a jatek is jo lesz:D

Tenyleg felhasznaljak valamelyik hazai Rpg vilgat (Magus, Kaosz stb.) vagy sajat vilag lesz?
    Es az engine sajat lesz?

Ja es szerintem ha azt szeretnek, hogy sok magyar elofizetoje legyen, erdemes elgondolkodni, hogy lehessen fizetni sms-ben, ahogy latom/hallom az ilyen sms webes szolgaltatasok nagyon mennek. Itthon ezzel simna tripla annyi elofizeto lenne.
  • Lacc
    Én is nagyon örülök neki! Főleg azért, mert én úgy hiszem, hogy itt még messze nem alakult ki (ebben a régióban, hazai fejlesztőknél) az, hogy nem mernek a fejlesztők új ötleteket bevezetni, mert félnek, hogy nem lesz sikeres.

Szóval csak hajrá az új ötletekkel is! És kérünk képeket! :D
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez zsír lesz!!!
    Asszem most komolyan elkondolkodom, hogy játszom ezzel!
    Bár a befizetésekhez nagyon nem értek, és tényleg jó lenne, ha mobilról is lehetne fizetni, vagy akár Matávról.
  • IMYke2.0.0.0
    Fejlemények:

1. A Játék teljesen ingyen lesz majd letölthető!
    2. A szponzorok miatt a Játék nem lehet ingyenes, viszont, az online játék a következőképpen zajlana:
    - letöltöd a modult;
    - karaktert generálsz, és az első hónapban INGYEN játszol;
    - hónap végén a program megkérdezi, akarod-e tovább vinni a gamet és a karaktert a következő hónapban is - amennyiben nem: törlődik a szerverről a karid és a Te hozzáférésed is (egy hozzáférés / karakter) - amennyiben igen, akkor a havidíj befizetése meg kell történjen.
    3. Jelenlegi kalkulációk alapján a bétatesztelés ezév közepén kezdődik
    4. Az induló havidíj 1500-3000 Ft között mozog majd, attól függően, hogy valóban lesz-e érdeklődés... minél többen leszünk, annál olcsóbban lehet majd fenntartani a központi szervert, ergo: olcsóbb lesz nekünk is!

Kérdéseket ide tessék írni, a fejlesztők olvasgatják a topikot, ill. én tájékoztatom őket, rendszeresen.

A Játék fejlesztése a vége felé jár, s úgy néz ki, a bétatesztelés - mint azt már írtam - nyílt lesz...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • yellowcab
    ja, nekem is ez jutott eszembe
    szintén x-tem
  • DonSmith
    Remélem a kiértékelést is megosszák majd velünk!
    Ja amúgy hiányoltam a mennyit fizetne érte résznél az ingyen szeretném választási lehetőséget
  • DonSmith
    Látom vannak itt rutinos kérdőív kitöltők rajtam kívül is
  • repro
    Basszus én is Xeltem.. nem akarok tömegember lenniiii!!!!
  • Lacc
    Én elküldtem :) Én is X-et raktam.
  • DonSmith
    én spec X-et tettem melé de szerintem mindenki egyéniségének megfelelően töltse ki
  • Bandew
    Na most lehet (na jó inkább biztos), hogy én vagyok a béna, de pontosan hogyan "töltsem" ki a kérdőívet?

Pl:
    5. Milyen internet-kapcsolattal rendelkezel?
    Satellite:
    Kábel (modem):
    ADSL:
    T1 / T3 (egyetem):
    más:

Na most amelyiket én választani akarom, amellé mit írjak? Vagy töröljem ki a többit? :-)
  • Vamp
    Én is így gondolom.
  • DonSmith
    A fizetes ellen nincs kifogasom csak azt nem szeretem ha mereg dragan megveszem a progit es utanna meg mereg draga havi dijat is fizethetek!
    Az ok hogy kulfoldon bagatel osszeg, de en magyar fizetesbol elek es majd a csaladomat is el kell tartanom valamibol!
    Ha mar 2000 forintot kifizetek havi dijkent azt legalabb elvarom hogy a szolg minosege is megfelelo legyen es hogy az alap progit minimalis aron (2-3 eFt-ert) megkapjam es ne kelljen meg arra is tizezreket aldoznom!
    Esetleg kitaro ugyfeleknek kedvezmeny (pl ket evet alairok akkor x%-al olcsobban megkapom)
    Egyenlore meg viszont nem tartunk itt lassuk milyen lesz a katek, legyunk tul a ß-an es majd meglatjuk meg er e annyit amennyit kernek erte
  • IMYke2.0.0.0
    A vakok igen, de még így is lehetnek páran, akik elfelejtik...

• IMYke2.0.0.0
    Mivel az igények és lehetőségek felméréséről van szó, koránt sem kell hőbörögni az "árakon", hiszen, - és úgy vélem - még korai lenne a fejlesztők torkának ugrani miattuk, ill. (ahogy Te is reméled) ezek még változhatnak...
    Remélem, nemsokára megkapom a beígért screenshotokat is, és azok mindenkit meggyőznek... én is nagyon várom őket! Ma este vagy holnap délután jönnek, állítólag...

• DonSmith
    Akkor a mail cim van az rtf végén hogy még a vakok is kitudnák tapogatni
  • Tom3 #27
    Fizetős lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    Ne feledjétek, a kitöltött KÉRDŐÍVET ide kell küldeni:
    [email protected]

• Vamp
    Ez nem hogy nem ingyenes, hanem meglehetősen kerek összegekben gondolkodtok.
    Remélem ez csak a Beta ver. kérdőív miatt van
  • DonSmith
    warrior és wiozard nem faj
    inkább kaszt :)
  • IMYke2.0.0.0
    nem "vagyok", hanem vagy (azaz Te) [hiába, hiányzik aza +4 óra alvás...]

• IMYke2.0.0.0
    Ha RPG-s vagyok, akkor ugye az alap fajokkal tisztában vagy... (warrior, wizard, elf, halfling, gnom, orc, stb.)
    "- nyolc választható faj, ebből néhány sohasem játszott (gnóm, gyíkszerzet, ogrid)"

• DonSmith
    Azért csak válaszolj a "még" szóval meg ne törődj én sem tettem :)
    de azért írtam egy kis litánit hogy fogalmazzanak pontosabban
  • yellowcab
    te figyu

ez a kérdőív olyan kérdéseket tartalmaz,amikre nem válaszolhatok, mivel nincs meg a háttérinfó
    pl.:
    6. Milyen fajokat látnál még szívesen?
    nem is tudom mik lesznek
  • yellowcab
    Na már nagyon kiváncsivá tettél...
  • IMYke2.0.0.0
    Neeeem... csak helyesbíteni kellett.
    Félreérthető volt.

• repro
    ez nekem szólt?
  • IMYke2.0.0.0
    ...angol nyelvű változatot szívesen fogadna az említett cég, s akkor akár a világ bármely tájáról játszható lenne az első komoly 3D-s online RPG...

helyesbítés:

angol nyelvű változatot szívesen fogadna az említett cég, s akkor akár a világ bármely tájáról játszható lenne az első komoly 3D-s magyar online RPG...

• IMYke2.0.0.0
    Srácok!

Igyekszem minden kérdésre válaszolni, de sajna, amíg a fejlesztők nem válaszolnak nekem, addig én is csak tapogatózom. Egy kedves barátom kért meg arra, hogy segítsek felmérni az igényeket, s mivel törzsgyökeres SG-s vagyok, úgy gondoltam, ez a fórum kitűnő helyszíne lehet a dolognak.

Nos, a KÉRDŐÍV (rich text). Ez csak egy összedobott kérdőív, a barátom instrukciói alapján.
    Kérek mindenkit, töltse ki (Word-ben) és küldje el a kész lapot (névtelenül, semmi vírussal!) az alábbi e-mailcímre: [email protected]

Annyit már mondhatok: a Játékról csak azt tudom, hogy nagy valószínűséggel nem lesz ingyenes (többek között ezért is mérik fel az igényeket), de ennek fejében igazán minőségi szolgáltatást akarnak nyújtani.
    A Játék fejlesztői felvették a kapcsoaltot a Slitherine Software céggel is (angol cég, ők dobták ki mostanság a Spartan című Játékot!) és amennyiben itthon befutna, akkor egy angol nyelvű változatot szívesen fogadna az említett cég, s akkor akár a világ bármely tájáról játszható lenne az első komoly 3D-s online RPG...

De ez még korai, előbb ugye induljanak be a dolgok.
    A srácok úgy tűnik nem habokra mennek, a motort teljesen az elejétől ők fejlesztik, szabadidejükben csiholták az egész világot, lelkes szerepjátékosok, akik között ugye - ezek szerint - akadnak profi programozók is!

Ennyit tudok - még.

• repro
    Ezért lesz ez az első
  • Gorii
    bar latom ez halott mar
  • Gorii
    akkor ez mi ?
  • DonSmith
    Ilyet hogy ß teszt még meg sem merek kérdezni
  • Sonic13
    Magyaroknak ugye ingyé lesz?!!
  • Sonic13
    És mikor lesz kész?
  • DonSmith
    Mikor lesz kérdőív?
    Esetleg homepage?
    Képek amiket meg lehet nézni, még ha csak konceptart-ok is?
    Reménykedve várom amúgy!
  • IMYke2.0.0.0
    20000 poligon nem sok?
    Ez nem FPS!

• Des
    20k poligon az nem valami sok:)
  • repro
    kérem törölje...
    az előbb is ott volt, h full 3D-ben? mert én komolyan nem láttam!! tényleg bocsánatot kérek! akkor alig várom! :)))