Settlers 5 - Heritage of Kings
  • shad0w
    Persze, hogy van, marha egyszerű! :) Miután elmentél már Pilgrimért, NE robbantsd ki az átjáró elől a sziklákat, hanem szép nyugodtan fejlesztgess ki mindent amit szeretnél, csinálj bazinagy sereget, van rá lehetőség, mert kint kelet felé van még egy elfoglalható Town Centre, fejlesztsd maxra aztán lehet kb 250 emberkéd :) Miután megvan a nagy érdemes legalább két nagy csoportra szétosztani őket. Én pl megvártam a telet, olyankor a folyó ugyebár befagy, szal az ostromlott város felől betámadtam a seregem egyik felével, a másik oldalról, az átjáró felől meg hátbakaptam őket az ílyászokkal meg a maradék emberemmel. Ezután nagyon egyszerű esz legyőzni őket mivel az ostrom alatt álló város is folyamatosan küldeni fogja a seregeit. Ja és még két apró dolog: 1) nagyon hasznos folyamatosan használni a hősök extra képességeit 2) a fullra ápgrédelt (itt már elvileg a 3. szintű torony is megvan) őrtörnyok azért hasznosak lehetnek az átjáróba és a városod keleti végére hátha bejönne mégis vki... Remélem segítettem megoldani a problémát :)