Settlers 5 - Heritage of Kings
-
keeper2 #527 Czud: én sajna még nem láttam a programot futás közben, így ilyen szinten nem tudok mit mondani, bár azért elég sokáig voltam pc szervizes, úgyhogy max. általános tanácsokkal. Elösször is megemlíteném, hogy sajna nem biztos, hogy bárhogy is működni fog a gépeden. Pl. itt a kings of the road esete. Nálam lehetetlenség elindítani, mégis ugyanaz a cd a munkahelyemen tök frankón ment, a főnökömnél is... Viszont rengeteg helyen írták, hogy ugyanaz a problémájuk mint nekem. Persze patch-et nem írtak hozzá a készítők.
Gondolom, a drivert a lehető legújabb verzióra cserélted le. Elképzelhető, hogy valami bug miatt nem ad képet, akkor nem tehetsz mást, mint vársz, hogy hátha javítják ezt egy patch-ben. Nem tudom, hogy milyen a konfigurátor programja, egyes játékoknál van olyan, hogy a start menübe rak egy kis konfiguráló programot, ahol beállíthatod többekközt a videóval kapcsolatos dolgokat. Elképzelhető, hogy olyan nagy felbontást adtál meg, vagy olyan nagy képfrissítést, amit a monitorod nem bír. Esetleg nézelődhetsz a telepített fájlok között, hátha van .cfg vagy .ini, és ott vannak ilyenek beállítva. Nagyjából most ennyi jutott az eszembe.