Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Hát nem is tudom. Olvasgatom a hozzászólásaitokat és részben egyet értek veletek, részben pedig nem. Szerintem igaza van annak, aki úgy gondolja, hogy a játék küllemme, menete teljesen más, mint az előző részeknél megszokott volt. Ellenben nem biztos, hogy ez baj (szerintem). Én tegnap este telepítettem fel a gépemre és kimondottan tetszik, amit eddig láttam (volt vagy 1/2 3, mire lefeküdtem). A garfika (full felbontásban fut nálam) egészen tetszetős az elmúlt részekhez képest. Az eddig megszokott szegényes zoomolás itt kimondottan jóra sikerült. Az épületek kidolgozottságával sincs semmi bajom. A táj "él és lélegzik". A történet, amit e csekély idő alatt láthattam érthető. A hangok sem rosszabbak, mint bármelyik eddig hasonló kategóriát megélt játékban. Hogy nem hasonlít az előző részekben jól bevált (???) játékmenethez és látványvilághoz? Bizonyos, hogy baj? Szerintem még egy kis időnek el kell telleni (játékkal), mire erről objektíven (és akkor is a saját szánk íze szerint) véleményt fogunk tudni alkotni. Szóval természetesen nem baj, ha lehúzzátok, de biztos, hogy igazatok van?
    Természetsen ez csak az én véleményem volt, amit senkire sem szeretnék ráerőltetni.
    Bye all.