Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Mutans Zombi
    Hi all!

Nem akarok senkit elkeseríteni, de ennek a játéknak a néven és a fejlesztő cégen (Bluebyte) kívűl vajmi kevés köze van a Settlershez.
    A képek nagyon szépek, nagyon faszányosak, csak a baj az, hogy a játék erősen Age of (vagy nem tommi) alapú lett.
    Azért még a Sett. 4.-ben is legalább a kibányászott nyersanyagokat el kellett szállítani vhova (ugye vagy feldolgozó üzem, vagy raktár).
    Na itt ilyen nincs. Ha a csicskaparaszt kitermel a bányából 3 követ, akkor megjelenik a feje fölött a +3 és csókolom, beírodott a középső-konzolban látható csak számokkal jelölt raktárba, de nem visznek semmit sehova!!
    Geológust meg ilyeneket faszba nem láttam, favágó is csak annyi, hogy a parasztot rákattintom a fára oszt csókolom (nem ám, hogy favágó bódé...:-/
    Akik azt várják, hogy olyan lesz, mint az 1-2 az tegyen le róla, mert hacsak Ti meg nem írjátok, itt már nem lesz a klasszikus értelembe vett Settlers.

Már unistalláltam a demót, de még tisztán dereng, hogy a létszámot lehet növelni mégpedig úgy, hogy van egy épület, aminek kell egy épületalap. Nem lehet csak úgy felhúzni bárhová. Ilyen épület-alapból több is van a pályán, semleges is, meg van az ellennek is (amiről csak az épületet lehet lerombolni, az alapot nem). Ha arra felhúzot az adott kéglit, akkor nő a max létszám, nekem asszem 250 volt, amikor meguntam ezt 200 katonás, legyakok mindent, de nyersanyag amit az ellen kitermelt és felhalmozott a zászlókkörül/raktárban azt nem kapok...
    Áhh szar lett az egész...totális csalódás...Age of Settlers :(

Zombi