Music videok szerkesztese
-
Exarrion #927 Ez vegas-osz Fórum, de leírom pinnaclét, amit én vettem, hogy milyen is. Ez egy külső digitalizáló, vagyis analóg jelből csinál digitális. Usb 1.1 vagy 2,0 csatlakozik a gépre. Nem bántja a gépet. A studio 8.6 hatos verzióval kaptam, de azóta már van 10-is. Ez home vágásra van. Igazándiból digitalizálásra. A minősége középszint felső része. Mivel DV minőségű az anyag, és nem 2 milló az ára( a cucnak)szerintem nagyon is megfelelő. Az összes codecet felismeri, ami fent van a gépen, nekem például 70 formátumot képes kodolni. Lehet vele avit, MPG1-et MPG2-öt, internetes vido formátumot, SVCD VCD, és DVD-ét írni alapból. Menüt szerkeszteni, és pár alap effektet, illetve ha a dobozt bedugod a videóba kazettára is kiírja. Ha jó emleékszem most jött ki az új, harminc-negyven körül van az ára, arégebi 10-12 ezer Pinnacle MOvie Usb Box a neve. Ha home videot akarsz vágni ez a legjobb, mert max tíz perc alatt megtanulód kezelni. Ha profin akarsz vágni akkor az Avid Xpress ajánlom, a legjobb progi.Ja a és a program gyorsasága csak a gépedtől függ.Remélem tudtam segíteni.Sziasztok.