Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
mit rakjak helyette?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha az a buzi kocsi nem lenne benne... 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sland

Kicsit unatkoztam. Ez megfelel nektek?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
hát gúgliba se járok sok sikerrel <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hopp, tévedés 😞

bertino
ezt csak egy help, hogy vannak itt is

bertino

mohus
hát arr amár nem emlékszem

gugli volt az tuti😊

beépült a vegasba rendesen...netom ki gyártotta😞((

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bertino
gúgli ? vagy ha egy linket dobnál, azt megköszönöm, addigis elõrébb vagyok, nem mintha eddig nem kerestem volna

mohus
az videómon most a "film look" effect van rajta végig...nagyon barón néz ki szerintem

persze a film look nem sony plugin...ezerféle van a neten effect

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy 2 kamera között nézetet váltogassak?
Addig sikerült eljutnom hogy van 2 videó sávom szinkronizálva de nem tudom hogylehet néha az egyiket aztán meg a másikat mutatni átmenetekkel.

Köszi a segítséget!
bertino
én azt sajnálom a programban, hogy effektelésre nem terjed ki nagyon széles körben
de pl ennek orvoslására már töltöm az adobe after effects progit, szal ami késik nem mulik

mohus
<#worship>
két éccakát most vele töltöttem...ez vazze fantasztikus...és nem is bonya, sõt!! csak szokni kellett😊

MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV)

hi, honnan tudom letölteni a vegas 6-ot?
hogy tudok kisebb fileméretet kreálni?
bertino
a vegas nem egy ulead szint

hálistennek 😊 nem "nagyon egyszerû" usereknek tervezték :-)

mohus
pinnacle 10hez most jött ki egy ujabb patch...gyorsabb és stabilabb lett
azt meghagyom a családi gyorsan klasszat😊 DVDk megkreálásához

a VEGAS pepecselõs, ha vágásról van szó...nekem az lenne a legjobb ha századmásodpercre meg lehetne adni (kézileg beütve hogy 1:35:01-tõl 1:42:03ig legyen a klipp ) a nagy egyben bedigizettanyagból

nehéz a trimmerben és a timelineon is úgy GYORSAN!!! haladni, hogy mindent nagyítani kicsinyíteni kell

két dolog miatt használnám a vegast, korlátlan képsor/hang és képeket nagyon babán lehet mozgatni úsztatni, kezdõknek nem felhasználóbarát

b-type
Hát a képváltásonkénti vágásfelkínálást nem tudom, de a split az megvan, már írták.
Én nagyítom a képsort és a kézileg vágom meg ott ahol vált képet, split-tel.
bár utóbbi idõben csak gyors videókat csináltam, nem méllyedtem el benne, hipp-hopp és kész 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mohus
ha egy fakerekes pinnacle tud scene selectiont magától nehogy mán egy 500 dolláros progi ne tudja😊

amúgy meg ÉNN akarom megnyisszantani OTTT ahol akarom😊 de nem kivágni...csak egy vágást tenni😊

mohus
vazzzeeee...köcceee😊

lacibacsi
A vágás menete: ráállsz a pozícióra és "S"...

Ennyi!

És mindenre választ találsz (találtok) itt:

PROHARDVER fórum

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

TreDoR
Jah, és szted honnan szülje ki, hogy hol van képváltás?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

bertino
egeh, én nem tudok 😊
de amint leirja neked valaki, én is rögtön tudni fogom <#hehe><#heureka>

mohus
köszi
na pont ezt nem akartam hallani😊

ez elég körülményes...miért nem lehet csak egyszerûen klikk és ott vágja el a teljes filmet ahol akarom...

így nagyon nehéz századmásodpercre pontosan vágni nagyobb részt...

én egyben vennék fel 1 db videót...és szeretném ha a VEGAS azt felszeletelné scenekre MAGÁTÓL ahol érzékeli hogy képváltás van alá STUDIO 9...na mindegy, ha valaki tud ré ilyen megoldást az írja le nekem...köszi

bertino
jójójó vájjámán 😊

na szal, fogod jelenetre klikk, ahonnan vágni akarod, benyomod a Shift gombot (milyen meglepõ 😄) aztán ahonnan van a kurzor, huzod addig, ameddig ki akarod vágni, aztán arrébviszed a kurzort, mondjuk üres helyre, akkor jobb klikket nyomsz a video sávra és voálá beillesztés, vagy Ctrl + v, gyengébbek kedvéért 😄 (sõt, paste felirat a legvalószínûbb, hogy felbukkan 😄)

nm, 500 xD

mohus
megvolt?😊

bertino
holnap ha gép elé kerülök válaszolok

mohus
nekem olyan gondom van...vagyis bonyának tûnik...hogy lehet egy jelenetet szabdalni? thát mondjuk van 5 perc videó egyben és szeretném 2+2+1 percre felvágni...mindenféle bonya másolgatás alkalmazása nélkül...
a 2. és 4. percre szeretnék vágási effectet berakni

mohus
"hogy egy format után ugyanugy meg tudja nyitni a vegas az elmentett projectet"

szerintem ez sokmindenre igaz😊

bertino
no warez 😊

Most megyek, a crack jó lenne. Jövõ héten is benézek hozzátok.
Mindenkinek kitûnõ hetet kívánok!
Na igen. Vannak szabályok. Íratlan szabályok.
Ha nem ártok senkinek, fel szoktam rugni.
Ha ártok, semmiképpen sem!
bertino
ne irjál már mindig 20 postot... egybe is bele lehet sûríteni azt, ami nem egyforma témájú 😊
nem értek hozzá, a választ pedig köszi

Ez egy kiváló konvertáló progi. AVI-ból DVD formátumot készít.
Nyomtatóhoz nem értesz véletlenül?
Tintasugaras (Epson CX2500)kiszáradt. Valamilyen szétszedés, alkoholos tisztogatás...?
bertino
vágóprogram vagy pontosan mire való ?

Hozzá sem értél? Pedig tök jó!
Mégsem vagyok egyedül..😊)
Kicsit fáziskésésben vagyok, mert közben teszek-veszek...
A Vegas-nak (csak úgy magamban beszélgetve, hiszen nincs itt senki) több összetevõje van. A DV kamerából kinyert film szerkesztésére elsõrendû. Viszont sokan vagyunk itt, akik megvásárolva e kitûnõ programot, kaptunk hozzá egyebeket is. Pl. itt van ez a Sound Forge 7.0 Használta valaki?
Ma, vasárnap este ráérvén, próbálgattam ezt is. Talán Veletek is elõfordul, hogy egy hosszabb lélegzetû Deep Dish, Sasha, ... több olyan részt tartalmaz, melyet nyugodtan lehet törölni. Na én ilyeneket csináltam vele...
bertino
én még hozzá se értem a programhoz

Sziasztok!
Már megint ezt a listát olvasgatom..😊)
Sajnos még mindig nem jött segítség. Pedig jó lenne ehhez a jó kis programhoz (TsunamiMPEG DVDAuthor) crack.
Format, az meg minek: mondták nekem sokan. Én az XP-t évente min. 1x, inkább többször. Korábbi verziókat sûrûbben.
bertino
az még oké, hogyha átnevezem, mert akkor van értelme az alapvetõ változásnak
de annyit reméltem, hogyha már el lehet menteni, akkor az továbbra is uilyen módon felhasználható lesz 😞

melorin
Jóhogy. Már akkor is gáz van, ha valamelyik file-t átnevezed, vagyilyesmi, mert rögtön ugat betöltésnél.
Én a nemrég linkelt videómat pl. 28 file-bõl vágtam össze, és volt, hogy elkeveredett egy. 😊

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

bertino
általányos információ
ha valaki azt hiszi, hogy elmenti a vegas projectjét (save as...) ne gondolja, hogy egy format után ugyanugy meg tudja nyitni a vegas az elmentett projectet

ugyanis nem tudja, gecinagy szerencsém, hogy lerendereltem a cuccot amit eddig csináltam, így tudom folytatni

bertino
a hangsuly az egész jó-n van 😊

na az tényleg jó lehet.
csak 34x kisebb mint az eredeti...

TreDoR
Na thx már nem kell, megoldottam, csináltam a 750 megás videóbol 22 megásat, felbontás 1024×768, 30 fps, és még a minõsége is egész jó!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Hát ezaz, google-el nem találok. Mi a neve pontosan? Vagy tudja valaki esetleg, hogy a trailert mivel csinálhatták?

bertino

esetleg gógli ?

TreDoR
Nem pixeles mégis csak 84 mega:

ufo trailer

Ufo - Aftershock E3 2005/ 1:38 1024×768 25fps xvid avi 84.678.656 b

Ez pedig amit én szeretnék tömöríteni: (ilyen minõségre mint a fenti)

Ufo - Aftershock (gameplay)/ 0:48 1024×768 30fps avi 638.620.056 b

Tehát Xvid pro 4.5 coder? Nem tudja valaki honnan lehet leszedni? Nagyon jól jönne!