3045
Music videok szerkesztese
-
#963 Nos... lehet hogy anyazni fogtok de... aszongya hogy a Sony Vegas 7 nevezetu progit csak "Masik geprol aktivalas" metodusal mukodik. Ezzalat mit ert...?
-
#962 jaja, vagy állítsd be azt is te magad -
Tyrant #961 És gondolom, hogy úgy mentsem el hogy a felbontáshoz a use project settingset használom? vagy vmi ilyesmit. -
#960 próbáld meg ugy, hogy mielőtt renderelnéd beállítod a project felbontását a kívántra
[file/project settings...] -
Tyrant #959 Hellosztok!
Lenne egy apró problémám: A Vegas 4.0-ba amikor megcsinálok egy filmet és renderelném, akkor ugye bejön az ablak, hogy jól állítsam be a mindenféle dolgokat. Namármost: Én jól beállítok mindent csak azt k**va felbontást nem tudom 800*600-nál nagyobbra venni. Rákkantintok, hogy Custom size, beirom, hogy mondjuk 1024*768, leokézom, és vissza állítja 800*600-ba. Ez miért van? Válaszotokat elöre is köszi! -
#958 omg...
.avi/.mpeg/legvégső esetben:.wmv nincs ? -
fokec #957 Sziasztok hát elkészült az első videóm amit Vegassal csináltam,ha nem bánjátok akkor belinkelem,mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Bleach - Heroes Return -
#956 -
jhony007 #955 Ctrl+U szétválasztja ( Ungroup)
Ctrl+ G ( Group) ujra összerakja. Persze kiválasztod előtte az egérrel amit szét illetve összeakarsz rakni :-) -
#954 eh állati alap, amit kérdezek, de hogy a fenébe lehet az audio és video sávot különválasztani ?
ha egyiket mozgatom, jön a másik is, nekem ez igy nemjo :D -
jhony007 #953 én mondjuk a hangsávot fogtam meg. az is ment, de most húzogatom össze vissza, próbálom így-úgy, mindenhogy megy :-) Ufó vagyok? -
jhony007 #952 na ugye hogy megy. Nem tom nekem beveszi a DivXet Xvidet. Biztos van valami kodekem amiröl nem is tudok.. -
#951 jah, bakker, hogyha a kurzort 3szög magasságában fogom meg egérrel és ugy huzom, akkor megy... én eddig a videosávon fogtam meg, mondjuk ugy könnyebb is volt, de tényleg megy -
#950 egen ?
xvidet ?
azt, hogy csináltad ? mert nekem nem veszi be se DivXet se Xvidet
renderelésnek nincs köze hozzá, ott persze, hogy felajánlja... -
jhony007 #949 Nekem Mpeg4-et is kezel :-) renderelésnél is felajánlja a lehetőséget. -
jhony007 #948 Pedig működik a dolog a 7-el is! Ctrl és egér :-) Ha nálam jó ott is jónak kellene lennie.. -
#947 azért, mert nem támogat mpeg-4et :) -
Balázs 17 #946 még mindig nemnyitja meg vegas a 300megás avit[vegas7], csak a hangsávot:((
virtualdubbal is hiába mentek el egy részt a filmből, akkorsem nyitja meg, csak a hangsávot
miéééééééérttrtrtrtT???????????
vmi ötlet, vmi más progi? -
#945 nem ment... ezt mondom -
#944 nyomva tartod az egeret vagy iylesmi? -.- -
#943 én értem, mit mondasz :D
úgy gyorsitsd, hogy CTRL-t nyomvatartod és úgy húzod összébb a jelenetet. -
#942 valaki viszont elárulhatná, hogyan jelöl ki a 7es Vegasban részeket, mert mondom nekem a Shiftes megoldás nem működik. -
#941 ugy, hogy levágod a maradék részt, amit nem szeretnél, hogy gyorsított legyen -
fokec #940 Hali nemrég kezdtem el használni ezt a progit és van egy problémám a gyorsítással...
Van pl. egy 5 perces videó, szétvágom 3 részre(1perc,1perc,3perc),és amikor az 1. részt próbálom gyorsítani akkor nem csak azt az 1 percnyi részt gyorsítja fel hanem tovább megy a következő részbe is pedig ott nincs gyorsítás beállítva, a gyorsítás sebességétől föggően, amennyi belefér abba az 1 percbe.Tehát ha az 1.részt gyorsítom akkor nem 1 percet gyorsít hanem mondjuk 1perc30mp-et.(Reméem nem túl bonyolultan fogalmaztam meg:P)
Hogy lehet h csak azt az 1. 1percet gyorsítsa???
TY -
#939 na alkottam....
A TRAILER UTÁN ITT A TELJES VERZIÓ
MOHUS DIGIT VIDEO - FLATOUT 2 PC
74MB - WMV
-
#938 erre viszont jó lenne kitalálni valamit, mert elég létfontosságú :D -
#937 Ikonja mindig mást, annyira meg nem próbáltam mondjuk, azt sajnálom benne hogy nincsenek új effectek benne -
#936 továbbá sávokon nem műxik az egérrel megfogom kurzort shiftet nyomok és egérrel huzom és kijelölöm amit akarod dolog -
#935 az ikonját már észrevettem, hogy más -
#934 nyilván nem adják ki uazt, más típus elnevezéssel
tehát vmi biztosan más, csak észre kell venni
idővel biztos sikerül, én mindenesetre felrakom ma -
#933 hmmm, nem láttok semmi különbséget a 6.0b és a 7.0a között. Vagy csak én vagyok vak? -
#932 írd meg mit tud! -
#931 mááá megyek is :D
és meglesem -
#930 jah:> el-sl.net-en fent van -
#929 van Vegas 7.0 ?
nahát -
#928 nem tudja vki véletlen, hogy a vegas 7.0a-ba mi az újítás? -
Exarrion #927 Ez vegas-osz Fórum, de leírom pinnaclét, amit én vettem, hogy milyen is. Ez egy külső digitalizáló, vagyis analóg jelből csinál digitális. Usb 1.1 vagy 2,0 csatlakozik a gépre. Nem bántja a gépet. A studio 8.6 hatos verzióval kaptam, de azóta már van 10-is. Ez home vágásra van. Igazándiból digitalizálásra. A minősége középszint felső része. Mivel DV minőségű az anyag, és nem 2 milló az ára( a cucnak)szerintem nagyon is megfelelő. Az összes codecet felismeri, ami fent van a gépen, nekem például 70 formátumot képes kodolni. Lehet vele avit, MPG1-et MPG2-öt, internetes vido formátumot, SVCD VCD, és DVD-ét írni alapból. Menüt szerkeszteni, és pár alap effektet, illetve ha a dobozt bedugod a videóba kazettára is kiírja. Ha jó emleékszem most jött ki az új, harminc-negyven körül van az ára, arégebi 10-12 ezer Pinnacle MOvie Usb Box a neve. Ha home videot akarsz vágni ez a legjobb, mert max tíz perc alatt megtanulód kezelni. Ha profin akarsz vágni akkor az Avid Xpress ajánlom, a legjobb progi.Ja a és a program gyorsasága csak a gépedtől függ.Remélem tudtam segíteni.Sziasztok. -
vodMarci #926 HEllo
Nem rég lett újra rakva a gép,azelőtt fent volt a Sony Vegas 4.0,jól működött,de most meg képet nem játszik le,csak hangot.Miért?Valami el van állítva?
-
#925 hát akkor későn szoltál, most már mind1:D -
#924 nekem nem ismerte fel, hiába volt másik partíción minden
legegyszerűbb, legbiztosabb:
fogod, div3-ba lerendereled a projectet és azt betöltve tudod folytatni, én is így csináltam