Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kicsit unatkoztam. Ez megfelel nektek?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
gugli volt az tuti😊
beépült a vegasba rendesen...netom ki gyártotta😞((
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
persze a film look nem sony plugin...ezerféle van a neten effect
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nem tudjátok véletlenül hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy 2 kamera között nézetet váltogassak?
Addig sikerült eljutnom hogy van 2 videó sávom szinkronizálva de nem tudom hogylehet néha az egyiket aztán meg a másikat mutatni átmenetekkel.
Köszi a segítséget!
de pl ennek orvoslására már töltöm az adobe after effects progit, szal ami késik nem mulik
két éccakát most vele töltöttem...ez vazze fantasztikus...és nem is bonya, sõt!! csak szokni kellett😊
MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV)
hogy tudok kisebb fileméretet kreálni?
hálistennek 😊 nem "nagyon egyszerû" usereknek tervezték :-)
azt meghagyom a családi gyorsan klasszat😊 DVDk megkreálásához
a VEGAS pepecselõs, ha vágásról van szó...nekem az lenne a legjobb ha századmásodpercre meg lehetne adni (kézileg beütve hogy 1:35:01-tõl 1:42:03ig legyen a klipp ) a nagy egyben bedigizettanyagból
nehéz a trimmerben és a timelineon is úgy GYORSAN!!! haladni, hogy mindent nagyítani kicsinyíteni kell
két dolog miatt használnám a vegast, korlátlan képsor/hang és képeket nagyon babán lehet mozgatni úsztatni, kezdõknek nem felhasználóbarát
Én nagyítom a képsort és a kézileg vágom meg ott ahol vált képet, split-tel.
bár utóbbi idõben csak gyors videókat csináltam, nem méllyedtem el benne, hipp-hopp és kész 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy meg ÉNN akarom megnyisszantani OTTT ahol akarom😊 de nem kivágni...csak egy vágást tenni😊
Ennyi!
És mindenre választ találsz (találtok) itt:
PROHARDVER fórum
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
de amint leirja neked valaki, én is rögtön tudni fogom <#hehe>#hehe><#heureka>#heureka>
na pont ezt nem akartam hallani😊
ez elég körülményes...miért nem lehet csak egyszerûen klikk és ott vágja el a teljes filmet ahol akarom...
így nagyon nehéz századmásodpercre pontosan vágni nagyobb részt...
én egyben vennék fel 1 db videót...és szeretném ha a VEGAS azt felszeletelné scenekre MAGÁTÓL ahol érzékeli hogy képváltás van alá STUDIO 9...na mindegy, ha valaki tud ré ilyen megoldást az írja le nekem...köszi
na szal, fogod jelenetre klikk, ahonnan vágni akarod, benyomod a Shift gombot (milyen meglepõ 😄) aztán ahonnan van a kurzor, huzod addig, ameddig ki akarod vágni, aztán arrébviszed a kurzort, mondjuk üres helyre, akkor jobb klikket nyomsz a video sávra és voálá beillesztés, vagy Ctrl + v, gyengébbek kedvéért 😄 (sõt, paste felirat a legvalószínûbb, hogy felbukkan 😄)
nm, 500 xD
a 2. és 4. percre szeretnék vágási effectet berakni
szerintem ez sokmindenre igaz😊
Mindenkinek kitûnõ hetet kívánok!
Ha nem ártok senkinek, fel szoktam rugni.
Ha ártok, semmiképpen sem!
nem értek hozzá, a választ pedig köszi
Tintasugaras (Epson CX2500)kiszáradt. Valamilyen szétszedés, alkoholos tisztogatás...?
Kicsit fáziskésésben vagyok, mert közben teszek-veszek...
Ma, vasárnap este ráérvén, próbálgattam ezt is. Talán Veletek is elõfordul, hogy egy hosszabb lélegzetû Deep Dish, Sasha, ... több olyan részt tartalmaz, melyet nyugodtan lehet törölni. Na én ilyeneket csináltam vele...
Már megint ezt a listát olvasgatom..😊)
Sajnos még mindig nem jött segítség. Pedig jó lenne ehhez a jó kis programhoz (TsunamiMPEG DVDAuthor) crack.
de annyit reméltem, hogyha már el lehet menteni, akkor az továbbra is uilyen módon felhasználható lesz 😞
Én a nemrég linkelt videómat pl. 28 file-bõl vágtam össze, és volt, hogy elkeveredett egy. 😊
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
ha valaki azt hiszi, hogy elmenti a vegas projectjét (save as...) ne gondolja, hogy egy format után ugyanugy meg tudja nyitni a vegas az elmentett projectet
ugyanis nem tudja, gecinagy szerencsém, hogy lerendereltem a cuccot amit eddig csináltam, így tudom folytatni
csak 34x kisebb mint az eredeti...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ufo trailer
Ufo - Aftershock E3 2005/ 1:38 1024×768 25fps xvid avi 84.678.656 b
Ez pedig amit én szeretnék tömöríteni: (ilyen minõségre mint a fenti)
Ufo - Aftershock (gameplay)/ 0:48 1024×768 30fps avi 638.620.056 b
Tehát Xvid pro 4.5 coder? Nem tudja valaki honnan lehet leszedni? Nagyon jól jönne!