Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
-
Josefine #178 A "srác" bírja a fiamat. Még nincsenek abban a szoros kapcsolatban, de indig gondol rá, akár egy bevásárlókp.ban is.. mindig vesz neki vmit. Hozzáteszem, a férjem, az apja, az nem. Soha nem mondja, hogy a Szili hogy örülne ennek, vagy annak a játéknak...stb...
Tény, hogy szeretne egy közös gyereket is.. De komolyan úgy gondolom, hogy nem tenne különbséget közöttük.. És nem érezné a kisfiammal, hogy kevesebb, mint a másik, csak azért, mert más az apukája. 3 éve vagyunk -majdnem a legnagyobb titokban- együtt, és tényleg úgy látom, Ő az igazi. minden szempontból..
Már rég elváltam volna, de sajnos mégis túl sokat kell gondolkoznom. Egyrészt, mert a férjem állandóan "öngyilkos" akar lenni, ha a válás kerül szóba, meg a Szilit is el akarja venni tőlem... És ahogyan ismerem, a kedvesemet meg szemrebbenés nélkül megölné...
Komolyan félek, és már az idegeim sincsenek teljesen rendben.. Nem bírom én annyira a titkolózást! És féltem a fiamat, és a kedvesemet is..
Lehet, hogy itt-ott bonyolultan fogalmaztam... De a lelkiállapotom hasonlóan zavaros mostanság..
Én mégis próbálok optimista lenni, és meg akarom valósítani a terveimet..