Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • dunga
    Szüleim között sem valami jó a viszony, ők is tartottak itt párszor. Ha a férjedet nem szereted annyira, mint a szeretődet, akkor válj el. Öngyilkossággal fenyegetőzni mocskos gyáva dolog. Én nem ismerem a férjedet, de szerintem ha fenyegetőzik, akkor nem fogja megtenni, bár ki tudja. A gyerek meg ha van annyi idős, hogy el tudja dönteni, hogy kit szeret jobban, kivel élne nagyobb biztonságban, akkor meg nincs kérdés, hogy elveszik-e tőled.
    A 'jólbevált mondat' pedig kis módosítással szerintem igaz, magadra és a gyermekedre gondolj csak. Terrorban ő sem és te sem élhetsz. Ha rossz a kapcsolat, akkor azt a gyerek is megsínyli (tapasztalat). És inkább éljen csonka családban, minthogy azt nézze minden nap, hogy a szülei ölik egymást.
    Szerintem gondold át, hogy hogyan lenne jobb.(szerintem külön) Kérdezd meg azokat az ismerőseidet, akik ismerik a családod.
    Ha meg van olyan hülye, hogy megöli magát, akkor (bocs, hogy ezt írom, de) meg is érdemli.
    Nehéz, de minél hamarabb kell döntened.

Szurkolok nektek!