Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • dunga
    Látom, már jó rég nem írt ide senki, de hátha valaki észreveszi a topicot, és hozzászól...
    Az én történetem egyik haveromnak tetszik, másik meg undorodik tőle. Az történt, hogy volt egy buli, barátnőmmel pár nap híján 4 hónaposak voltunk. Én sportolok, általában szombaton vannak a meccseim, ezért pénteken max este tízre otthon szeretek lenni, hogy legyen erőm következő nap. Na tehát én időben hazaértem, barátnőmet otthagytam barátnőivel, hagy bulizzon. Az én haverjaim is ottvoltak a bulin, elvártam volna tőlük, hogy tájékoztassanak, ha valami történik (persze ha látnak valamit). Következő hét. Egy suliba járunk barátnőmmel, véletlen lukas óráink pár napon megegyeznek. Ilyenkor együtt szoktuk elölteni azt a pár percet. Hétfőn, buli után 3nappal, egyik osztálytársa elkezdi barátnőmnek előttem, hogy nem akar-e mondani nekem valamit a hétvégéről. Én csak nézek, hogy mi lehetett. KEdves barátnőm mentegetőzik kicsit pirult arccal, hogy csak hülye a srác, ne is foglalkozzak vele. Jó, egy darabig rossz volt, hogy nem tudom, h miről volt szó, de végül elfelejtettem. Egy hónapra az eset után épp itt volt nálam a kedvesem, és épp sg-n mutattam neki egy képet, ahol volt egy kép, amin két csak csókolózik. Ő meg nevetve elkezdi, h már csinált ilyet. (Mikor kezdtük a kapcsolatot, mondta, h kipróbálta már lánnyal, és mondta, h nem volt neki jó. Nekem ez akkor sem tetszett, minden homo cucctól undorodok.) Gondoltam, h a régiről beszél, de nem. Elkezdte, hogy azon az ominózus bulin megcsókolta az egyik(legjobb) barátnőjét. De semmit se jelent, mert ittasak voltak, blabla. Kicsit elment mindentől a kedvem. Egyrészt azért, mert ezt tette, másrészt meg azért, mert egy hónappal utána mondani el... kicsit húzós. De aztán sikerült neki mondani, hogy nem csak azzal a lánnyal, hanem egy másik (legjobb)barátnőjével is. Ugyanazon a bulin. Na én ekkor voltam úgy, hogy hagyom az egészet. Aztán azóta is együtt vagyunk, bár ezt jó párszor vagy ő hozza fel(gondolom, hogy fájdalmat okozzon), vagy én(pl mikor nélkülem megy bulizni).
    Azzal védekezik amúgy, hogy lánnyal nem megcsalás. Meg egy csók sem az. De szerintem egy őszinte csók néha többet ér, mint egy gyors numera... És az is mindegy, hogy fiúval, vagy lánnyal csinál akármit.

Bocs, hogy kicsit elnyújtottam a dolgot, de remélem valaki megírja a véleményét a dologról.