Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • Kócoska
    Üdv mindenkinek!
    Amennyiben zavarhatok, leírnék egy kis történetet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. 2 évig éltem együtt egy nap híján egy leányzóval. A kapcsolatunk romantikus és harmónikus volt a szex is megfelelt. Tudni kell, hogy nem úgy kezdődött az egész hogy egymásba szerettünk, hanem csupán egyszerű szimpátia során alakult ki valami.
    Lényeg a lényegben, hogy 2004.december 31.-én a munkahelyemen ezidáig számomra közömbös kolléganőmmel, hosszasan társalogtam majd mivel egyre többet és többet tudtunk meg egymásról az idők során pár nap alatt bizseregni kezdett köztünk a levegő. Amikor megláttuk egymást égett a testem kiszáradt a szám és Ő hasonlóképpen érzett irántam. Tudta, hogy tartós kapcsolatban vagyok viszont azt is tudta, hogy ez a kapcsolat jelenleg a mélypontján van. Nem figyeltünk már annyira egymásra, nekem csak a net és a munka, neki pedig a munka és a net. Hibás voltam és a mai napig is hibásnak érzemmagamat amiatt, hogy így alakultak a dolgok.
    Februárban közöltem vele, hogy megismerkedtem valakivel és hogy nem szeretném megcsalni és ezért inkább véget szeretnék vetni kapcsolatunknak. Fájt amit akkor éreztem és nem tudtam mit is teszek valójában. Elköltöztem tőle egy albérletbe ahol 3 hétig maradhattam. Eggyött laktam a kolléganőmmel. Azt kaptam tüle amire mindíg is vágytam, odafigyelést cirógatást gyöngétséget.
    Eközben eltelt három hónap. Az együtt élés jól sikerült egy hangos szó sem csattant el csak a furcsa sms-ek 23 óra körüli időben. Kérdésre válasz válaszra kérdés. Szám csere magyarázkodás uncsi kétszínű fejezetek. Jelenleg a helyzet, hogy elköltöztem tőle is. Az érzelmeim azóta teljesen összekuszálódtak. Amíg meg nem ismertem a kolléganőm teljesen monogám pasi voltam. Most pedig vissza könyörögtem a régihez magam, aki megbocsájtott közben pedig szemét módon hébe hóba a kolléganőmmel is....
    A mocsárban állok és érzem, hogy süllyedek viszont nem tudok elszakadni egyiktől sem. Mérlegeltem nagyon sokat és az eredmény döntetlen. Mostanra ott tartok, hogy a kolléganőm tudja, hogy tartom a kapcsolatot a régivel, viszont a régi azt hiszi, hogy csak Ő van. Soha nem hazudtam ez nekem nem kenyerem és csak emésztem magam, miközben mindenkinek fájdalmat okozok. Köszönöm, hogy leírhattam nektek és ha nem szól hozzá senki sem, akkor is köszönöm. (Kócos)