• DONGUBA
    FA Cup döntő: Fletcher kezdő akar lenni
    Darren Fletcher eltökélt szándéka, hogy a kezdő tizenegyben kapjon helyet az Arsenal elleni rangadón, amely egyben az FA Cup döntője is.

A 21 éves középpályás meghatározó figurája volt az előző cardiffi döntőnek, ahol 3-0ra sikerült felülkerekednünk a Millwall gárdáján és ezzel tizenegyedszerre elhódítanunk a kupa győzelmet.

"Nehéz lesz újra a kezdőbe verekednem magam a döntőben"
    -mondta Darren a MU hivatalos rádiójának

"Egy csodálatos alkalom játszani a döntőben, főleg idén az Arsenal ellen"

"Mostanra mindenki felépült és eltökélt szándékuk, hogy a kezdőbe kerüljenek, de minimum a kispadon helyet foglalhassanak, egy biztos, nagy kütdelem lesz majd minden egyes posztért"

"Abban biztos vagyok, hogy az edző megadja a lehetőséget annak, aki bizonyítani akar és jól teljeseít, de annak, aki nem nyújtja a maximumot ne számítson arra, hogy be lesz válogatva"

Nem lesz könnyű dolga a skótnak visszatérvén sérüléséből, de az egy jó előjel, hogy utolsó bajnokiján 20 yardról meglőtte a második gólját a szezonban, jelezvén ezzel, hogy vele is kell számolni a közeljövőben.

"A góllövés jelenleg nem az erősségem, de dolgozok rajta, hogy jobban menjen és minél többször átélhessem azt a fantasztikus érzést, amit egy gól adhat egy játékosnak"

"Ez egy eléggé viszontagságokkal teli szezon volt számomomra a sérülésektől kezdve a kevés lehetőségig, de még fiatal vagyok és szeretnék jobb és jobb lenni és mindent megteszek ennek érdekében"

"A gyakori játéklehetőség segít nekem leginkább a fejlődésemben és remélem, hogy jövőre még többször bizonyíthatok és járulhatok hozzá a csapat győzelmeihez"